Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ομάδα 10 Αλβανών επιχείρησε να αρπάξει τον «Έσκο» από τον Ερυθρό Σταυρό

Η «μαϊμού» δικηγόρος και η σύλληψη του θείου του αρχηγού που κρυβόταν σε θάμνους

Σκηνές από τη δράση των πάνοπλων καρτέλ της Κολομβίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο capo της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης «Εσκο», όταν μια ομάδα περίπου 10 Αλβανών επιχείρησε να τον απαγάγει αρπάζοντάς τον από το δωμάτιο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό, άτομα από το εγκληματικό περιβάλλον του αρχιμαφιόζου λήσταρχου και ναρκέμπορα, που είναι διατεθειμένα να δώσουν και τη ζωή τους για να του αποδείξουν την αφοσίωσή τους, οργάνωσαν επιχείρηση για να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και να αποφύγει τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα περίπου 10 ομοεθνών του έφτασε το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο με δύο αυτοκίνητα, ωστόσο τράβηξαν την προσοχή των αστυνομικών που έχουν επιφορτιστεί με τη φρούρηση του κακοποιού, καθώς κινούνταν ύποπτα στον χώρο.

Ταυτόχρονα, στην είσοδο του νοσοκομείου προσήλθε μια γυναίκα συνοδευόμενη από κάποιους άνδρες, ισχυρίστηκε ότι είναι δικηγόρος του 30χρονου και ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του στον 4ο όροφο για να δει την κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί, που φυσικά δεν επέτρεψαν την είσοδο στη μυστηριώδη γυναίκα, διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι δεν ήταν δικηγόρος, πράγμα που σημαίνει ότι είχε άλλον σκοπό η προσπάθειά της να επισκεφθεί τον 30χρονο κακοποιό που είχε μετατρέψει σε άντρο του τη φοιτητική εστία στήνοντας το αρχηγείο του.

Με το που διαπίστωσαν τις περίεργες κινήσεις των «επισκεπτών», οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που επιτηρούσαν τον χώρο ζήτησαν ενισχύσεις. Ωστόσο, οι Αλβανοί κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί οι σκοποί τους κι έτσι μπήκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν κινούμενοι ανάποδα σε μονόδρομους γύρω από το νοσοκομείο!

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένας από τους επίδοξους «απελευθερωτές» του αδίστακτου κακοποιού δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί και «λούφαξε» σε μια πρασιά, όμως οι αστυνομικοί που είχαν κινητοποιηθεί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν. Μάλιστα, όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος άνδρας είναι θείος του 30χρονου μαφιόζου και ισχυρίστηκε ότι θέλησε να τον επισκεφθεί μαζί με τη δικηγόρο του!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ακόμη ένας Αλβανός αγνώστων στοιχείων εμφανίστηκε και προχθές στο νοσοκομείο ζητώντας πληροφορίες για τον «Έσκο».
Αν και η ΕΛ.ΑΣ. δεν κάνει λόγο για απόπειρα αρπαγής του μαφιόζου που επιχείρησε να καρφώσει το κατσαβίδι στον λαιμό της ανθυπαστυνόμου, αυτές οι περίεργες κινήσεις δείχνουν ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το ενδεχόμενοι οι ορκισμένοι στον «Εσκο» να σχεδιάζουν μια παράτολμη επιχείρηση για να τον απαλλάξουν από τα δεσμά του και να του εξασφαλίσουν τη διαφυγή στην πατρίδα του. Γι’ αυτό τα μέτρα φρούρησής του στον Ερυθρό Σταυρό ενισχύθηκαν άμεσα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα