Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Συγκλόνισε η κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα: «Είχε ανοιχτά τα μάτια και κοιτούσα να δω αίματα»

Με εντάσεις ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των γονιών και της αδελφής του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά, ολοκληρώθηκε ακόμη μία συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

«Όταν κάποιος σκοτώνει είναι κτήνος, δεν είναι άνθρωπος και δεν καταλαβαίνω γιατί ζει. Επρεπε να έχει εκτελεστεί» είπε στο δικαστήριο ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, ο οποίος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές του παιδιού του.


«Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά. Κοιτούσα να δω αίματα. Πάω στο αυτί του και του φώναζα “Παύλο, Παύλο” μήπως και συνέλθει. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και έφυγαν. Το ακολούθησα με το αμάξι και όταν είδα ότι δεν έβαλε σειρήνα και δεν έτρεχε, κατάλαβα ότι ήταν νεκρός…», περιέγραψε και συμπλήρωσε πως ο γιατρός του είπε πως «το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, το έχει στρίψει το μαχαίρι».

Ο Παναγιώτης Φύσσας έκανε λόγο για οργανωμένο έγκλημα, υπογραμμίζοντας ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς εκτελούσε εντολές.

«Ένας δολοφόνος, όταν θέλει να δολοφονήσει ή όταν παίρνει εντολή, θα πρέπει να κάνει ένα σχέδιο. Ήθελε να μετρήσει τον Παύλο και κυρίως να τον μυρίσει… Να τον πλησιάσει φιλικά, όπως και έκανε όταν ήρθε η ώρα. Γιατί πήγε στον Παύλο; Ο Ρουπακιάς το σχέδιο ήταν να γνωρίσει τον Παύλο για να τον πλησιάσει» ανέφερε.

Πρόεδρος: Ο Ρουπακιάς λέει ότι φοβήθηκε;

Μάρτυρας: Σούμο πάλευε, τι να φοβήθηκε;

Πρόεδρος: Έκανε επίδειξη δύναμης;

Μάρτυρας: Επίδειξη φιγούρας έκανε.

Η ένταση στη δικαστική αίθουσα ανέβηκε κατακόρυφα, όταν η συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε να κάνει συμπληρωματικές ερωτήσεις στη Μάγδα Φύσσα, η οποία είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της.

«Δεν έχει άλλη υπομονή. Τέλος!» φώναξε η αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη, ενώ η Μάγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε: «Είμαι η μητέρα του και δεν θα απαντήσω σε γελοιότητες. Δεν είμαι αυτόπτης μάρτυρας».

Όσα γνωρίζει από τη σύντροφο του Παύλου Φύσσα, Χρύσα, κατέθεσε στο δικαστήριο η αδελφή του δολοφονηθέντος μουσικού, Ειρήνη Φύσσα.

«Με λένε Ειρήνη και ο Παύλος είναι ο αδελφός μου. Τον είδα 17 Σεπτεμβρίου, είχε έρθει σπίτι μου, μια απλή καθημερινή μέρα. Χαιρετηθήκαμε λέγοντας “θα τα πούμε μετά”. Αυτό το “μετά” δεν ήρθε ποτέ… Την επόμενη φορά που είδα τον αδελφό μου ήμουν στο νεκροτομείο. Γιατί; Γιατί το τάγμα εφόδου της Νίκαιας βγήκε για να τον δολοφονήσει. Τα έχω πολύ απλά τα πράγματα στο μυαλό μου. Ξέρω ότι ο αδελφός μου πήγε να δει την μπάλα και δολοφονήθηκε στη γειτονιά του».

«Κρατούσαν ρόπαλα, τα κράνη, σιδερογροθιές. Φτάνουν αυτά τα όπλα απέναντι σε άοπλους. Εβλεπαν ότι δεν έπεφτε ο Παύλος και το μίσος τους μεγάλωνε» συνέχισε η μάρτυρας και συμπλήρωσε σχετικά με την κοπέλα του Παύλου Φύσσα:

«Το σοκ ήταν τόσο ισχυρό… Να φύγει ένας άνθρωπος στα χέρια σου, ο άνθρωπός σου. Δεν μου είπε αν φοβάται, αλλά σεβάστηκα το πένθος, τον πόνο της, καθένας ήθελε τον χρόνο του».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα