Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Βιασμός 12χρονης: Για πρώτη φορά η συνομιλία της μητέρας με τη σύζυγο του Μίχου

Δείτε φωτογραφίες με τα μηνύματα

Για πρώτη φορά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα γραπτά μηνύματα της 37χρονης μητέρας της 12χρονης που βιαζόταν στη σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Η εκπομπή «Το πρωινό» έδειξε screenshots από τα μηνύματα που έστελνε η 37χρονη εκβιάζοντας τη γυναίκα του Ηλία Μίχου και ζητώντας της χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Τι ισχυρίστηκε η μητέρα για τα μικροποσά στον λογαριασμό της και για τη σχέση της με τον Μίχο

Την ίδια ώρα οι οι αρχές ερευνούν για το αν άλλα δύο παιδιά της οικογένειας είχαν την ίδια τύχη με τη 12χρονη. Οι πληροφορίες που έρχονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αλλά και όσα θα βγουν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες θα είναι για γερά στομάχια καθώς θα υπάρξουν συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε επίσης: Οργή και αηδία προκαλούν όσα τράβηξε η 12χρονη – Η τρίτη κατάθεση της μικρής

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας: «Κύριε Πρέκα ποιος σας πληροφόρησε και πήρατε τηλέφωνο τη γυναίκα του Μίχου;»

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη βόμβα στην υπόθεση της 12χρονης: Οι αρχές ερευνούν για το αν άλλα δύο παιδιά της οικογένειας εκπορνεύονταν




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα