Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Βιασμός 12χρονης: Η μητέρα της μικρής στις φυλακές Κορυδαλλού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Για λόγους ασφαλείας η 37χρονη να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μητέρα της 12χρονης που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον Ηλία Μίχο θα μεταφερθεί στις φυλακές.

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή φυλάκιση της γυναίκας, οι αστυνομικές αρχές θα έπρεπε να βρουν το κατάλληλο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο θα μεταφέρονταν η κατηγορούμενη έως την διεξαγωγή της δίκης της.  Έτσι, μετά από σύσκεψη αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας η 37χρονη να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Τι είπε για τη φωτογραφία με τον Ηλία Μίχο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θα «φιλοξενηθεί» σε κελί της 2ης πτέρυγας των κτιριακών εγκαταστάσεων του σωφρονιστικού καταστήματος. Ήδη έχει ετοιμαστεί ο χώρος στον οποίο θα διαμένει μόνη της, προκειμένου να μην δεχτεί επίθεση από τις άλλες συγκρατούμενες της.

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη βόμβα στην υπόθεση της 12χρονης: Οι αρχές ερευνούν για το αν άλλα δύο παιδιά της οικογένειας εκπορνεύονταν

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: «Σωστά κατηγορείται η μητέρα, θεωρώ ότι το έκανε αλλά χωρίς να το θέλει, ήταν υποχείριο»

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στη ανατριχιαστική υπόθεση, μετά την τρίτη κατάθεση που έλαβαν από τη 12χρονη, έχουν ανοίξει περισσότερο τη βεντάλια των ερευνών τους.

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ανήλικη στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ  ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι δεν βιάζονταν μόνο από ανθρώπους που επικοινωνούσαν διαδικτυακά με τον μαστροπό της.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Τι ισχυρίστηκε η μητέρα για τα μικροποσά στον λογαριασμό της και για τη σχέση της με τον Μίχο

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα