Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Επιφυλακτικός ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, που έχει δωρίσει στην «Κιβωτό» βίλα του στο Βόλο

«Ας περιμένουμε τη Δικαιοσύνη»

Την ώρα που οι φρικιαστικές εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» διαδέχονται η μια την άλλη, ο Κώστας Λούλης ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές της ΜΚΟ, που έχει παραχωρήσει ακίνητα αξίας 10.000.000 ευρώ, προχώρησε σε δηλώσεις, διατηρώντας τις επιφυλάξεις του σχετικά με τις καταγγελίες που βαραίνουν τη διοίκηση και τον επικεφαλής της.

Ο βιομήχανος έχει δωρήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου» ένα αγρόκτημα στην περιοχή Διμηνίου, ενώ πριν από πέντε χρόνια δώρησε και μία βίλα του στον Ανω Βόλο, όπου στεγάζονται τα παιδιά. Ο ίδιος επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας και απέρριψε το ενδεχόμενο να ανακαλέσει τις δωρεές προτού υπάρξουν στοιχεία που να αποδεικνύουν όσα καταγγέλλονται.

«Ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που σέβονται και εκτιμούν το επίτευγμα του πολιτισμού μας, που είναι το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σπεύδουν και βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις πριν από τη Δικαιοσύνη» είπε ο Κώστας Λούλης και συνέχισε:

«Με έχει στενοχωρήσει αυτή η υπόθεση. Γνώρισα τον πατέρα Αντώνιο πριν από περίπου εφτά – οχτώ χρόνια. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που τον εκτίμησαν πραγματικά, και εκείνον και το έργο του, όπως τον εκτίμησαν τόσοι και τόσοι και τον στήριξαν με το έργο του. Τον βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών, ανακηρύχθηκε Πολίτης της Ευρωπαϊκής Ενωσης κάποια χρονιά. Φυσικά, όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης για να πάρουμε μια θέση».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη βόμβα για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Η πρεσβυτέρα τα ήξερα όλα, είχε ανοίξει την πόρτα…»

Ο βιομήχανος τόνισε πως, αν αποδειχθούν τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα Αντώνιο, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και στο κράτος, γιατί υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες που πρέπει να αξιολογούν αυτές τις δομές. «Μου είναι αδιανόητο ότι στήσαμε ολόκληρο κράτος και δεν κάναμε μία τέτοια δομή με κρατικό έλεγχο, που να προστατεύει αυτά τα παιδιά» επισήμανε.

Τέλος, ο Κώστας Λούλης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον των παιδιών που βρίσκονται μέσα στη δομή, καθώς πολλές χορηγίες παύθηκαν εξαιτίας των αποκαλύψεων.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.






Μποζουκια Αθηνα