Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Κατέθεσε ο 17χρονος που λέει ότι ο πατέρας Αντώνιος ασέλγησε πάνω του

Κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα!

Κλεισμένο στον εαυτό του είναι το δεύτερο αγόρι που φέρεται ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» στη δομή του Βόλου, όταν ήταν 15 ετών, μαθητής της Α’ Γυμνασίου.

Πρόκειται για έναν 17χρονο τρόφιμο σήμερα, ο οποίος κατέθεσε το περασμένο Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που πήγαν στη δομή για να ερευνήσουν υποθέσεις ασέλγειας, με βάση όσα αποκάλυψε στη δική του κατάθεση ο 19χρονος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε για σεξουαλικά αδικήματα τον πατέρα Αντώνιο.

Ο 19χρονος είχε αναφέρει στην κατάθεσή του πως και άλλα παιδιά στη δομή του Βόλου είχαν πέσει θύματα ασέλγειας.

«Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στον Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, ο οποίος είναι τώρα στο γυμνάσιο. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια» είχε αναφέρει στην κατάθεσή του. Μάλιστα, ο ίδιος πήγε τις προηγούμενες ημέρες στη δομή του Βόλου για να πείσει τα άλλα παιδιά να μιλήσουν για όσα υπέστησαν.

Υπενθυμίζεται πως στην ίδια δομή έχει ήδη γίνει και καταγγελία αγοριού που το τιμωρούσαν κλειδώνοντάς το σε κλουβί επί ώρες.

Όμως, τώρα η έρευνα επεκτείνεται και σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, πέρα από τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των παιδιών. Για τον λόγο αυτόν οι αστυνομικοί είναι σε συνεννόηση με τον κατά τόπο αρμόδιο εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να είναι παρών κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των παιδιών της τοπικής δομής της «Κιβωτού».
Στην κατάθεση που έδωσε ο 17χρονος τρόφιμος για όσα υπέστη από τον πατέρα Αντώνιο, όταν ήταν 15 ετών, ήταν «κουμπωμένος», προφανώς από φόβο ή ντροπή…

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέφυγε να αναφερθεί σε σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια, αλλά περιέγραψε μόνο σωματική κακοποίησή του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το αγόρι δεν κατέθεσε τα πάντα, καθώς φιλοξενείται στη δομή και ενδεχομένως να φοβάται να καταθέσει σε βάρος αυτών που τον φιλοξενούν… Για τον λόγο αυτόν αναμένεται να λάβουν νέα κατάθεση τις επόμενες ημέρες, μετά και την απομάκρυνση των τριών βασικών συνεργατών του πατέρα Αντωνίου, με διάταξη των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων.

Η απομάκρυνση αυτών των προσώπων (ειδικά του Πασχάλη, που καταγγέλλεται ότι είχε «πρωταγωνιστήσει» στις κακοποιήσεις παιδιών στη δομή του Βόλου) αναμένεται να «ξεκλειδώσει» τον 17χρονο και άλλα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται… Στο μεταξύ, συμπληρωματική κατάθεση έδωσε χθες ο 19χρονος πρώην τρόφιμος δομών της «Κιβωτού», ο οποίος ήταν ο πρώτος μάρτυρας που είχε καταγγείλει επωνύμως τον πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις.

Ο νεαρός, που είχε ήδη δώσει μία κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, εξετάστηκε από τις δύο εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση, απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Εκτός από τον 19χρονο, κατέθεσε και πρώην τρόφιμος που μένει σήμερα στην Ολλανδία, αλλά ήρθε στην Αθήνα για να δώσει τη δική του μαρτυρία.

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε μόνο σε σωματική του κακοποίηση σε δομή της «Κιβωτού».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα