Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Μια αγκαλιά από Ντιέγκο σε Φιντέλ

Μαραντόνα και Κάστρο συναντήθηκαν στην Κούβα.

Η περιοδεία στη Λατινική Αμερική συνεχίζεται. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ενισχύσει το προφίλ του Νικολάς Μαδούρο στη μάχη που έδωσε για τον προεδρικό θώκο και τώρα ταξίδεψε στην Κούβα για να συναντηθεί με έναν παλιό του φίλο, τον Φιντέλ Κάστρο.

Ο παίκτης-θρύλος της Αργεντινής επισκέφθηκε τον ηγέτη της χώρας, ο οποίος έχει αποσυρθεί πια από την πολιτική και τον υποδέχθηκε με μία μπλε αθλητική φόρμα της Κούβας που έφερε το όνομά του. Ο εναγκαλισμός των δύο αντρών καταγράφηκε από τα ΜΜΕ του νησιού της Καραϊβικής, ενώ ο Τύπος ανέφερε ότι «έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ δύο φίλων». Ο Μαραντόνα βρέθηκε πρώτη φορά στην Κούβα το 1986 και έζησε πολλά χρόνια εκεί, όταν το 2000 αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά.

Πριν από την επίσκεψή του στην Κούβα ο 52χρονος προπονητής είχε βρεθεί στη Βενεζουέλα για αρκετές ημέρες. Στόχος του ήταν να επισκεφθεί την τελευταία κατοικία του Ούγκο Τσάβες, ενώ απολογήθηκε στην οικογένεια του πρώην ηγέτη της χώρας για το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε στην κηδεία: «Μου πρόσφερε φιλία και απίστευτη πολιτική σοφία. Αλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι Λατινοαμερικάνοι σκέφτονται, επειδή είχαμε παραδώσει τις ζωές μας στις ΗΠΑ. Μας έδειξε ότι μπορούμε να πορευτούμε μόνοι μας, γι’ αυτό ήταν αγαπητός σε όλους και για εμένα ήταν μια μεγάλη απώλεια».

Ο Μαραντόνα πάντως βοήθησε τον πρώην αντιπρόεδρο και συνεχιστή του έργου του Τσάβες να επιστρέψει στην εξουσία. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Βενεζουέλα ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει τον Μαδούρο, κάτι που έγινε, ενώ συχνά εμφανιζόταν στις πολιτικές ομιλίες του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα