Νέα κατάθεση ανηλίκου για ξυλοδαρμούς από «πρωτοπαλίκαρα» του «Μr Κιβωτός»

Το δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού που κατήγγειλε ο 15χρονος είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες στη δομή της Αθήνας

Ακόμη μία κατάθεση, αυτήν τη φορά από έναν 15χρονο φιλοξενούμενο στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο, ήρθε να προστεθεί στο παζλ των καταγγελιών για ξυλοδαρμούς και κακοποιητικές συμπεριφορές από τους «ανθρώπους» του πατρός Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», κατόπιν παρότρυνσης των υπευθύνων του Συνηγόρου του Πολίτη, το νεαρό αγόρι προσήλθε προχθές στην Ασφάλεια Λάρισας και κατέθεσε, παρουσία εισαγγελέα και παιδοψυχιάτρων, σχετικά με δύο περιστατικά ξυλοδαρμών. Παράλληλα αποκάλυψε ότι μία ημέρα πριν είχε δεχθεί απειλές από τον «Πέτρο», το ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», που καταγγέλλονται για περιστατικά ξυλοδαρμών, τιμωρητικών συμπεριφορών και λεκτικών παρενοχλήσεων!

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: «Κλειδί» το άνοιγμα σήμερα της «χρυσής» θυρίδας στην Εθνική Τράπεζα της Χίου

Οπως είπε ο 15χρονος, την περασμένη Κυριακή, λίγες ώρες προτού καταθέσει, επικοινώνησαν μαζί του μέσω βιντεοκλήσης κάποια από τα παιδιά που διαμένουν στην πολυκατοικία στην Αχαρνών, όπου βρίσκεται το «κρυφό» διαμέρισμα της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά επιχείρησαν να τον «συνετίσουν» και να τον πείσουν να μη μιλήσει για όσα γίνονται στις δομές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Ομως, κάποια στιγμή μπήκε στη μέση ο «Πέτρος», ο οποίος είναι και νονός του 15χρονου, και άρχισε να εκτοξεύει απειλές εναντίον του, λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Κάποια στιγμή θα πάρουμε πίσω την “Κιβωτό” και θα δεις τι θα πάθεις»!

Οσον αφορά τα περιστατικά ξυλοδαρμού που περιέγραψε ο 15χρονος, το πρώτο στο οποίο αναφέρθηκε έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα, ο «Πασχάλης», ο «αρχιτιμωρός» της «Κιβωτού», τότε είχε επισκεφθεί με τον πατέρα Αντώνιο το παράρτημα της οργάνωσης στο Διμήνι και επειδή θεώρησε, από διάφορα μηνύματα που εντόπισε στα κινητά τηλέφωνα κάποιων παιδιών, ότι θα γινόταν κλοπή μέσα στη δομή, πήρε διά της βίας έναν έναν τους ανηλίκους που πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει για να κλέψουν χρήματα της «Κιβωτού» και τους μετέφερε στο υπόγειο της δομής, όπου βρίσκεται το οινοποιείο.

Εκεί άρχισε να τους χτυπάει με απίστευτη βαναυσότητα, προκειμένου να ομολογήσουν! Το δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού που κατήγγειλε ο 15χρονος είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες στη δομή της Αθήνας. Οπως είπε, εκεί τον είχαν χτυπήσει πάλι «έμπιστοι» του πατρός Αντωνίου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...