Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Το πέταξε η μητέρα του στα παγωμένα νερά

Τους αστυνομικούς είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα και κάτοικοι της περιοχής που είδαν το 11 μηνών κοριτσάκι νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος

Το αγγελούδι, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, μέσα στα παγωμένα νερά.

Περαστικοί που είδαν τις ανατριχιαστικές εικόνες ειδοποίησαν την αστυνομία, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δολοφονία. Ότι το μωρό άφησε στο σημείο η μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Το κοριτσάκι ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να το επαναφέρουν.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από περαστικούς. Ο θάνατός του, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας. Οι γιατροί που κλήθηκαν να διαχειριστούν το συμβάν, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Τους αστυνομικούς είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα και κάτοικοι της περιοχής που είδαν το 11 μηνών κοριτσάκι νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα