Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Μεγάλη απάτη από ντετέκτιβ στην Πάτρα!

Το τρικ με το «σύγχρονο βαλιτσάκι» παρακολουθήσεων και το cd με σουξέ του Κοινούση που πρόδωσε το κόλπο

Η λατρεία του για τον πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου Γιώργο Κοινούση τον έστειλε στον… εισαγγελέα! Ο λόγος για έναν ντετέκτιβ από την Πάτρα, ο οποίος εξαπατούσε τους επώνυμους πελάτες του υποσχόμενος δήθεν «επιστημονικές» παρακολουθήσεις και ακροάσεις, αλλά τους είχε φλομώσει στο ψέμα. Μάλιστα είχε θησαυρίσει από αυτήν τη δραστηριότητα, καθώς καρπώθηκε γύρω στα 85.000 ευρώ πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Το μοιραίο για τον ίδιο λάθος ήταν ένα cd, που υποτίθεται ότι περιείχε τις «καυτές» συνομιλίες επιχειρηματία με τον παράνομο δεσμό του, με τη διαφορά όμως πως ο ψηφιακός δίσκος που έφτασε στα χέρια της συζύγου του περιείχε την επιτυχία του Γ. Κοινούση «Ολοι θα ζήσουμε – τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά»!

Την τραγελαφική υπόθεση αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν η σύζυγος του επιχειρηματία από την Κηφισιά προσκόμισε στα γραφεία της υπηρεσίας το cd με την επιτυχία του Γ. Κοινούση, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι αυτό ήταν το προϊόν των… ακροάσεων και παρακολουθήσεων που έκανε ο γνωστός Πατρινός ντετέκτιβ, που της είχε πάρει χρήματα προκειμένου να πιάσει στα πράσα τον «άπιστο σύζυγο».

Σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκαν από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 56χρονος ντετέκτιβ, μαζί με δύο γυναίκες 46 και 36 ετών αντίστοιχα, είχε ανοίξει γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε Πάτρα και Αθήνα, ενώ σε ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει ανέγραφε ότι είχε εκπαιδευτεί στη… Scotland Yard και υποστήριζε ότι διέθετε παρόμοιο με της ΕΥΠ «βαλιτσάκι», που μπορούσε να «ακούσει» τα πάντα!

Η αρχή του τέλους για τον 56χρονο ήλθε όταν ανέλαβε να διερευνήσει τυχόν εξωσυζυγικές σχέσεις γνωστού εμπόρου ειδών διατροφής από την Πάτρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κηφισιά. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ταξίδευε συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα του για δουλειές, κυρίως για την αγορά νωπών προϊόντων. Το γεγονός αυτό είχε θορυβήσει την όμορφη σύζυγό του, που της είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά για δήθεν εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, καθώς έτσι «ερμήνευε» εκείνη τα συχνά ταξίδια στη γενέτειρά του.

Ετσι, ανέθεσε την υπόθεση στον… εξπέρ του είδους, τον «μοναδικό στην Ελλάδα με το βαλιτσάκι της ΕΥΠ», όπως αυτοδιαφημιζόταν! Μάλιστα η 46χρονη σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία πλήρωσε προκαταβολικά τον ντετέκτιβ με το… εγγυημένο αποτέλεσμα. Εκείνος της έδωσε τα… πειστήρια, αλλά όταν η 46χρονη έβαλε στο cd player τις «καυτές» συνομιλίες του… άπιστου συζύγου με την ερωμένη, μόνο που δεν σηκώθηκε να χορέψει στο σαλόνι του σπιτιού της, καθώς ο ψηφιακός δίσκος περιείχε τη γνωστή επιτυχία «Ολοι θα ζήσουμε», η οποία ήταν το απόλυτο hit τη δεκαετία του ’70 στις αθηναϊκές πίστες!

Τελικά, ο ντετέκτιβ πιάστηκε στην παγίδα που ο ίδιος έστηνε στους πελάτες του, καθώς φαίνεται πως έγραφε μόνος του διάφορες συνομιλίες σε cd από τις οποίες… δεν έβγαινε άκρη, πλην όμως στην προκειμένη περίπτωση η αντιγραφή δεν έπιασε και ακούστηκε μόνο το… τραγούδι του Κοινούση!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα