Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο βιαστής της babysitter καταδικάστηκε χωρίς ελαφρυντικό σε 16 χρόνια φυλάκιση

Ερωτιάρης στο κελί

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε χθες σε κάθειρξη 16 ετών 31χρονος βιαστής ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον περασμένο Μάρτιο μια 18χρονη κοπέλα, στην οποία είχε προτείνει να εργαστεί ως babysitter στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο διεστραμμένος άντρας, ο οποίος διατηρούσε profile στο facebook με το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης» και ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του απειλώντας με ένα μαχαίρι το ανυπεράσπιστο κορίτσι, δικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της 18χρονης. Ο 31χρονος είχε προσεγγίσει τη μαθήτρια λυκείου με ένα μήνυμα σε ομάδα στο facebook.

«Καλησπέρα, είδα στην ομάδα ότι ζητάς εργασία, έχουμε ένα παιδάκι 3 ετών και θέλουμε κοπέλα για 3 ώρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορείς να πιάσεις άμεσα δουλειά αν θες γιατί σήμερα έφυγε η κοπέλα που είχαμε. Τα χρήματα είναι 20 ευρώ για 3 ώρες αν ενδιαφέρεσαι» ανέφερε στο μήνυμα.

Η κοπέλα, προτού απαντήσει στο μήνυμά του, έλεγξε το προφίλ του. Είδε ότι είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά, ενώ περίμενε και τη γέννηση ακόμα ενός παιδιού. Αυτό που δεν γνώριζε η 18χρονη είναι πως ο κατηγορούμενος έχει δύο ανήλικα παιδιά εκτός γάμου με την πρώην σύντροφό του, τα οποία φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού»…

Αν το γνώριζε, ίσως να μην πήγαινε στο ραντεβού-παγίδα που της έστησε για τη δουλειά ως babysitter. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η 18χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Στο σπίτι ήταν μόνο ο 31χρονος, χωρίς τη σύζυγο και το παιδί το οποίο υποτίθεται θα φρόντιζε η κοπέλα. Οταν πήγαν να δει το δωμάτιο του παιδιού, τότε ο 31χρονος αποκάλυψε τις προθέσεις του.

«Ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο το έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε “μη φωνάζεις, μη φωνάζεις, δεν θα σου κάνω κακό, απλά μη φωνάξεις». Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό. Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε “βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις, θα σε σφάξω”» διηγήθηκε η 18χρονη.

Δέχεται απειλές

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η κοπέλα έκλαιγε διαρκώς, καθώς παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της ήταν η οικογένεια και φίλοι της. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση βιασμού, δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο, καθώς, όπως ανέφερε η συνήγορος υπεράσπισής του, δέχεται απειλές.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του είχε ομολογήσει τον βιασμό, με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το δικαστήριο τον καταδίκασε με την ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για το αδίκημα του βιασμού, σε 15 έτη, ενώ του επέβαλε και ποινή 2 ετών για το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την κοπέλα. Οι τακτικοί δικαστές και ένορκοι δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλαν συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος της 18χρονης Γαβριήλ Γαβριηλίδης δήλωσε εκ μέρους της εντολέως του: «Χάρηκε προφανώς, αλλά αυτή η χαρά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τον οποίο θα βιώνει για όλη της τη ζωή. Είναι μια ημέρα δικαίωσης για τη μαθήτρια λυκείου». Η συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου Κωνσταντίνα Λαγού δήλωσε: «Ζητά συγγνώμη και από την οικογένεια και από το θύμα. Δυστυχώς, ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.