Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Προϊόντα μαϊμού αποκάλυψαν τις «δουλειές» της κυρίας Ψωμιάδη

Εκπρόσωποι του οίκου μόδας ταξίδεψαν στην Ελλάδα και κατήγγειλαν στη ΓΑΔΑ το κύκλωμα «μαϊμούδων» made in Turkey

Στα ίχνη διεθνούς και πολυδαίδαλου κυκλώματος παραγωγής και διακίνησης αριστοτεχνικά φτιαγμένων προϊόντων-μαϊμού μεγάλων οίκων του εξωτερικού βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές της χώρας μας, αλλά και η Europοl, μετά το «λαβράκι» που έβγαλαν όταν διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ της συζύγου του Μάκη Ψωμιάδη, Λένας Σταματέλλου, στην Πλάκα.

Οπως αποκάλυψε χθες σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η «Espresso», ύστερα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στο κατάστημα με την επωνυμία Psomiadis στην οδό Αδριανού, στην Πλάκα, βρήκαν και κατάσχεσαν περισσότερα από 1.000 κομμάτια (ρούχα, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά ηλίου, ζώνες και ρολόγια, ομπρέλες, θήκες κινητών τηλεφώνων, ακουστικά) τα οποία έφεραν το όνομα ή το σήμα κάποιας μεγάλης εταιρίας, ωστόσο δεν ήταν γνήσια.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, στα ράφια της επιχείρησης της Λένας Ψωμιάδη υπήρχαν εμπορεύματα 33 πασίγνωστων διεθνών οίκων μόδας. Μάλιστα τα προϊόντα-μαϊμού που βρέθηκαν στο κατάστημα ήταν ιδιαίτερα καλοραμμένα και προσεγμένα.
Οπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην «Espresso», η αντίστροφη μέτρηση για το μαγαζί που πουλούσε… φύκια για μεταξωτές κορδέλες ξεκίνησε πριν περίπου έναν μήνα.

Η έρευνα στο κατάστημα

Την ώρα ωστόσο που η έρευνα στο κατάστημα ήταν σε πλήρη εξέλιξη, στην πόρτα του έφθασε ένας κούριερ, ο οποίος είχε να παραδώσει ένα δέμα στην κυρία Ψωμιάδη και ένα σε άλλο κατάστημα στο Παγκράτι. Σε έλεγχο που έγινε στο δέμα διαπιστώθηκε προς επρόκειτο για νέα παραλαβή προϊόντων-μαϊμού, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η σύζυγος του «Big Mac» προμηθευόταν τα fake εμπορεύματα από το 2008 από τη γειτονική Τουρκία σε πολύ χαμηλή τιμή και έπειτα τα μοσχοπολούσε στις κυρίες της Αθήνας. Πάντως, όλα τα απομιμητικά προϊόντα ήταν ιδιαίτερα περιποιημένα και καλοφτιαγμένα, έτσι δύσκολα ο αγοραστής θα μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν fake. Ισως μάλιστα και οι κυρίες που τα αγόραζαν να γνώριζαν ότι δεν ήταν τα αυθεντικά.

Γιούλη Σταρίδα
Θεοδόσης Πάνου 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα