Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Οι σφαίρες μεταξύ Αλβανών κακοποιών έκοψαν το νήμα της ζωής σε άτυχο υδραυλικό στη Νέα Ιωανία

Παράπλευρη απώλεια «πολέμου»!

Σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι έγιναν πρόσφατα… διάσημοι ως μπράβοι τράπερ, εμπλέκονται στην προχθεσινή αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος υδραυλικός, ο οποίος είχε πάει με τον αδελφό του να δει αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο άτυχος 37χρονος

Ο άτυχος μεροκαματιάρης βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα, καθώς σε διπλανό τραπέζι κάθονταν επτά σκληροί κακοποιοί, γνώριμοι των Αρχών για συμμετοχή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και προστασίας καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, όπως στον σταθμό Λαρίσης, στον Αγιο Παύλο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, και με έδρα γνωστό νυχτερινό κέντρο στα Σεπόλια.

Κάποιοι από αυτούς είχαν γίνει γνωστοί κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο πλευρό γνωστού τράπερ. Μάλιστα, οι αδίστακτοι Αλβανοί είχαν το θράσος να εκτοξεύουν απειλές ακόμα και μέσω βίντεο στο YouTube! Και όμως, αν και απασχολούν εδώ και μήνες τα Τμήματα Εκβιαστών και Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσαν ανεξέλεγκτα μέχρι προχθές το βράδυ, όταν έγινε το κακό στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Σε ένα τραπέζι κάθονταν οι τέσσερις από αυτούς, όταν τους πλησίασαν ακόμα τρεις, με τους οποίους είχαν άγρια λογομαχία.

Η καφετέρια όπου χύθηκε αίμα

Τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννέα φορές, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να βρει την ωμοπλάτη του 37χρονου ομοεθνούς τους υδραυλικού, ο οποίος καθόταν σε άλλο τραπέζι, παρακολουθώντας αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με τον αδελφό του. Βαρύτατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή, λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή οι Αλβανοί γκάγκστερ εξαφανίστηκαν, επιβαίνοντας σε μια γκρι Μερσεντές με ελληνικές πινακίδες, ενώ άφησαν παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια ένα μαύρο τζιπ Cadillac με αλβανικές πινακίδες, το οποίο κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο που άφησαν πίσω τους οι εγκληματίες

Οι περισσότεροι από τους επτά Αλβανούς που κάθονταν στην καφετέρια έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. και, όπως λένε, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έντρομοι οι άλλοι θαμώνες της καφετέριας προσπαθούσαν να φύγουν όσο πιο μακριά από το σημείο της συμπλοκής.

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος δεξιά και αριστερά απ’ όλες τις πόρτες του μαγαζιού, απ’ όπου μπορούσε ο καθένας να πάει. Ανθρωποι να πέφτουν, να μπλέκουν τα πόδια τους» περιέγραψε κάτοικος της περιοχής. «Ακουσα 6-7 πυροβολισμούς, βγήκα έξω. Γινόταν ένας χαμός» συμπλήρωσε άλλος. Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε δεχτεί και δεύτερο σοκ ένα 24ωρο νωρίτερα, όταν ανήλικοι δράστες μαχαίρωσαν στην πλάτη και στο πόδι τον 16χρονο γιο του στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό. Πάντως, οι αστυνομικοί δεν συνδέουν τη ληστεία σε βάρος του γιου του με την αιματηρή συμπλοκή στην καφετέρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...