Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ομάδα χούλιγκαν μαχαίρωσε άνδρα έξω από το Εφετείο Αθηνών

Παραλίγο «νέος Αλκης»

Οι μνήμες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Αλκη Καμπανού ζωντάνεψαν χθες το πρωί έξω από το Εφετείο Αθηνών, το οποίο μετατράπηκε σε «ξέφραγο αμπέλι», όταν ομάδα περίπου 20 νεαρών χούλιγκαν επιτέθηκε σε δύο άνδρες με τους οποίους είχαν οπαδικές διαφορές, τραυματίζοντας τον έναν στον μηρό.

Η επίθεση σημειώθηκε έξω από δικαστικό μέγαρο, στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως, μπροστά στα μάτια διμοιρίας των ΜΑΤ, που αντέδρασε καθυστερημένα και ενώ ήταν σε εξέλιξη δίκη που αφορούσε επεισόδια μεταξύ οργανωμένων οπαδών. Κουκουλοφόροι προσέγγισαν την καφετέρια όπου βρισκόταν το θύμα και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα, με έναν από αυτούς να τον μαχαιρώνει στον μηρό.

Τη συμπλοκή αντιλήφθηκε η διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να διαλύσουν την ομάδα των συγκεντρωμένων, δίχως να συλλάβουν κανέναν

Ανδρας των ΜΑΤ που διαπίστωσε τη σοβαρότητα του τραύματος του νεαρού, του έκανε τουρνικέ με τη ζώνη του για να σταματήσει την απώλεια αίματος, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. «Ξαφνικά είδαμε μια λίμνη αίματος. Το αίμα έρεε, πήραμε ένα μαντίλι και μια ζώνη και του δέσαμε το πόδι» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό οπαδικής βίας στο Εφετείο, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα, συλλαμβάνοντας τους τέσσερις επιβαίνοντες. Οπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες ήταν ανάμεσα στα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματίας δεν είχε σχέση με την υπόθεση οπαδικής βίας που εκδικαζόταν.

Το αιματηρό περιστατικό έξω από το Εφετείο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρη Βερβεσού, ο οποίος καταγγέλλει πως η αστυνομική δύναμη «επέδειξε απαράδεκτη αδράνεια ουσιαστικής επέμβασης», καταδεικνύοντας «την παντελή έλλειψη ουσιαστικών μέτρων φύλαξης και προστασίας σε ένα δικαστικό μέγαρο όπου καθημερινά δίνει το “παρόν ” ένας σημαντικός αριθμός λειτουργών και συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, δικαστικών υπαλλήλων και πολιτών».

«Είναι αδιανόητο σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης πλησίον και του Αρείου Πάγου και της ΓΑΔΑ να διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές (!) Δεν πρέπει να θρηνήσουμε ξανά θύματα, για να επαναληφθούν όσα τραγικά ζούμε τις τελευταίες μέρες. Δεν θα αρκούν πάλι οι εκ των υστέρων δικαιολογίες και οι αναλήψεις ευθυνών» τονίζει ο κ. Βερβεσός, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ώστε η δικαιοσύνη να απονέμεται υπό συνθήκες που αρμόζουν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου και οι προσερχόμενοι, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στα δικαστικά μέγαρα της χώρας να είναι πράγματι ασφαλείς.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα