Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νεκρός σε τροχαίo με μηχανή «φάντασμα» ο διεθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Θρίλερ με τον «τροχονόμο» του ΟΣΕ!

Περίεργες συμπτώσεις που προκαλούν εύλογες απορίες αναδεικνύει ο τραγικός θάνατος του διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνου Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία όταν η μηχανή «φάντασμα» που οδηγούσε, με κατεύθυνση προς Σούνιο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο 38ο χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών – Σουνίου, στο Λαγονήσι!

Το φοβερό τροχαίο, το οποίο συνέβη σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η κοινή γνώμη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, έγινε στις 13.55 χθες, όταν ο 66χρονος «τροχονόμος» του ΟΣΕ δοκίμασε να κάνε προσπέραση με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Για λόγους που ακόμη ερευνώνται, ο άτυχος διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκείνη ακριβώς τη στιγμή ερχόταν ένα λευκό βαν.

Tα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο

Ο 66χρονος έκανε ελιγμό για να το αποφύγει, όμως η μηχανή του χτύπησε στο πίσω μέρος του βαν και, προτού προλάβει να αντιδράσει κανείς, προσέκρουσε μετωπικά με αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με συνέπεια ο ίδιος να εκσφενδονιστεί στον αέρα και να προσγειωθεί στο έδαφος, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, και να τραυματιστούν οι οδηγοί του βαν και του Ι.Χ. αυτοκινήτου, ο ένας εξ αυτών σοβαρά και ο άλλος πιο ελαφρά. Ενδεικτικό τού πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση είναι το γεγονός ότι το λευκό βαν βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στα βράχια!

Tα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο

Εκτός από τη δεδομένη χρονική στιγμή κατά την οποία συνέβη το τροχαίο (σ.σ.: σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από την τραγωδία των Τεμπών!), υπάρχουν ακόμα περίεργες συμπτώσεις που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κωνσταντίνο Χρυσάγη συνέβη προτού ο ίδιος κληθεί, λόγω της ιδιότητάς του, να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στη «ματωμένη» κοιλάδα των Τεμπών!

Η μηχανή του 66χρονου Κωνσταντίνου Χρυσάγη.

Να σημειωθεί ότι ο 66χρονος υπήρξε επί χρόνια προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας και Διαχείρισης Χωρητικότητας, που είχε υπό την ευθύνη της τον έλεγχο και την επιθεώρηση εφαρμογής προγραμμάτων δρομολογίων, τον έλεγχο για την εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας, των προτύπων κυκλοφορίας και των σχεδίων έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, στις αρμοδιότητες της εν λόγω διεύθυνσης περιλαμβάνονταν η διαχείριση και η εποπτεία λειτουργίας των σταθμών, καθώς και η διαχείριση και η εποπτεία του προσωπικού ασφαλείας. Τέλος, ήταν επιφορτισμένος με την άμεση επίβλεψη των κέντρων τηλεδιοίκησης, αλλά και με τον συντονισμό, τη διαχείριση, την καταγραφή πληροφοριών που σχετίζονται με την κυκλοφορία, τη χρήση του δικτύου και την κίνηση των αμαξοστοιχιών. Συνεπώς, ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης είχε να εισφέρει πολλά και σημαντικά στοιχεία στην υπό εξέλιξη δικαστική έρευνα για την τραγωδία, αν ο θάνατος δεν είχε άλλα σχέδια για εκείνον!

Η δεύτερη σύμπτωση αφορά το γεγονός ότι ο 66χρονος συμμετείχε σε πλήθος υπηρεσιακών επιτροπών που είχαν διερευνήσει πρόσφατα και παλαιότερα σιδηροδρομικά συμβάντα, όπως το δυστύχημα στο Αδενδρο και η σύγκρουση αμαξοστοιχιών έξω από τη Λιβαδειά κατά τη διάρκεια του χιονιά του Ιανουαρίου του 2022. Τέλος, δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι ο 66χρονος υπήρξε προϊστάμενος του 63χρονου επιθεωρητή Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος πήρε αναρρωτική άδεια ενός μήνα αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ήταν υπεύθυνος για τον 59χρονο σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά, ο οποίος παρέσυρε στον θάνατο 57 ανθρώπους!

Μυστηριώδεις συνθήκες

Σε μια προσπάθεια να πέσει φως στις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ειδικοί εμπειρογνώμονες θα κάνουν αυτοψία στον τόπο του δυστυχήματος και θα ελέγξουν τη μοτοσικλέτα του 66χρονου, ο οποίος περιγράφεται ως ιδιαίτερα ήρεμος και προσεκτικός οδηγός.

Παράλληλα, το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα, θα εξετάσει το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η μηχανή του αδικοχαμένου διευθυντή Κυκλοφορίας, ο οποίος επρόκειτο σύντομα να συνταξιοδοτηθεί, αλλά δεν πρόλαβε.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα