Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Έτοιμη για comeback στην tv η «Λενιώ»

Επανέρχεται στις αρχές του 2024 σε ένα νέο σίριαλ

Το… Λενιώ έχει λείψει πολύ από τη μικρή οθόνη και τα κανάλια σφάζονται στα πόδια τoυ, για να βρεθεί σειρά ώστε να κάνει comeback!

Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου, λοιπόν, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», έπειτα από ένα διάλειμμα από την ελληνική τηλεόραση (με την ίδια να αφοσιώνεται στο θέατρο) ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της με άρωμα από «Αγριες μέλισσες», μια και προτίμησε συνειδητά να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων μέχρι να βρεθούν η κατάλληλη πρόταση και το κατάλληλο έργο για εκείνη στο γυαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος που πρόκειται να υποδυθεί θα είναι βασισμένος και πάλι στο ταλέντο της.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, επανέρχεται στις αρχές του 2024 σε ένα νέο σίριαλ, το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, με την οποία συνεργάστηκε και στις «Μέλισσες», και όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε πως θα είναι η μεγάλη έκπληξη της νέας σεζόν. Πάντως, το έτερόν της ήμισυ ο «Λάμπρος», κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος, επιστρέφει οσονούπω στη μαγεία της μικρής οθόνης μέσα από τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα