Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Ξανάσμιξαν τα πιτσουνάκια

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, λίγες ημέρες μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών να αφεθούν και οι δυο ελεύθεροι χωρίς «βραχιολάκι».

Οπως έκαναν χθες γνωστό οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί, έχουν αρχίσει ήδη τη δρομολόγηση νομικών διαδικασιών ώστε να καταργηθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου που έχει επιβληθεί στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η Εύα Καϊλή τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο και ότι χθες δεν προσήλθε στη συνεδρίαση λόγω προσωπικού κωλύματος.

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα (σ.σ.: χθες) στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Όπως επισημαίνουν: «Εχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο». Καταλήγοντας σημειώνουν ακόμη: «Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία».

Η Εύα Καϊλή την περασμένη Παρασκευή 26 Μαΐου αφέθηκε ελεύθερη και χωρίς «βραχιολάκι», με τον όρο να μην ταξιδέψει εκτός Βελγίου. Ετσι, είναι πλέον ελεύθερη να βγει από την οικία της και «να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» ανέφεραν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα