Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Μπουρλότο σε βενζινάδικο του γιου του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου

Στις «φλόγες» η Greek Mafia μετά το ντου των τεσσάρων ενόπλων τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία του «Ράμπο» και του «Νιόνιου»

Δολοφονίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με διασυνδέσεις με την Greek Mafia και δολοφονημένους επιχειρηματίες στον χώρο των καυσίμων οι οποίοι είχαν κατά το παρελθόν ποινικές εμπλοκές σε υποθέσεις της «νύχτας» και ο εμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων του γιου θύματος μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια δείχνουν νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαια θανάτου.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Το πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο ενόπλων εμπρηστών τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν η συνέχεια στο φονικό κρεσέντο μετά τη διπλή δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του Διονύση Μουζακίτη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Ο «θειος Τζο» Γιάννης Σκαφτούρος

Οι τέσσερις ένοπλοι αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν τον φύλακα με πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ. Στη συνέχεια προκάλεσαν εμπρησμό σε βυτία σταθμευμένα σε παρακείμενο χώρο του πρατηρίου καυσίμων ιδιοκτησίας του γιου του «Θείου Τζο» της Greek Mafia, δολοφονημένου στα Δερβενοχώρια Γιάννη Σκαφτούρου. Ηταν μαζί στο πατρικό του πατέρα του όταν ο ίδιος και ένα ακόμα άτομο συνόδευσαν τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας στην παιδική χαρά σε μικρή απόσταση, όταν οι δράστες αιφνιδίασαν το τραπέζι του αρραβώνα και πυροβόλησαν τον Γιάννη Σκαφτούρο, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να προστατεύσει τα αδύναμα μέλη της οικογένειάς του. Ο ίδιος συνέχισε την επιχειρηματική δραστηριότητα του πατέρα του και τις επιχειρήσεις με τα καύσιμα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του φύλακα, τέσσερις δράστες με κράνη και γάντια οι οποίοι επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, υπό την απειλή καλάσνικοφ οδήγησαν τους δύο υπαλλήλους στο εσωτερικό του πρατηρίου καυσίμων και στη συνέχεια και τον ίδιο, ο οποίος είχε ξαπλώσει σε φορτηγό. Επειτα, οι δράστες με μπιτόνια καυσίμου περιέλουσαν τα δύο σταθμευμένα βυτιοφόρα και τα πυρπόλησαν.

Ο,τι απέμεινε από τα βυτιοφόρα

Από τη φωτιά σημειώθηκε έκρηξη και η φωτιά επεκτάθηκε σε έξι σταθμευμένα οχήματα, εκ των οποίων τα δύο βυτία και επιβατικό αυτοκίνητο, που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες και επτά πυροσβεστικά οχήματα μετέβησαν στον Ασπρόπυργο για να σβήσουν την πυρκαγιά και κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο, ενώ απέτρεψαν τις συνέπειες από την επέκτασή στον χώρο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών εκτιμούν ότι κίνητρο είναι αντικρουόμενα συμφέροντα από αντίπαλα στρατόπεδα που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση και εκμετάλλευση των λαθραίων καυσίμων, με τις ενέργειες των τελευταίων ημερών να ενεργοποιούν νέο κύκλο αίματος στην εγχώρια μαφία. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα περισσότεροι από 25 νεκροί με βαρύ ποινικό μητρώο και δικογραφίες που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής συγκαταλέγονται στα θύματα της Greek Mafia.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Δίωξης Εκβιαστών, η εμπρηστική ενέργεια στο πρατήριο υγρών καυσίμων αποδίδεται σε μαφιόζικη επίθεση. Ενα ξεκάθαρο μήνυμα -για όσους μπορούν να το αποκωδικοποιήσουν- μετά τη δολοφονία του «Θείου Τζο» της Greek Mafia Σκαφτούρου το Πάσχα του 2022 αλλά και την τελευταία αιματηρή πράξη με τη διπλή δολοφονία του «Ταρίφα» Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του με το προσωνύμιο «Νιόνιος» Διονύση Μουζακίτη, οι οποίοι ανήκαν στη στενή ομάδα του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα