Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Πιστολίδι μεταξύ κακοποιών στον Αγιο Παντελεήμονα! – «Μίλησαν» τα όπλα και στις Αχαρνές

Σικάγο!

Σκηνικά Αγριας Δύσης βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, με τα πιστολίδια μεταξύ κακοποιών να δίνουν και να παίρνουν χωρίς σταματημό.  Στον Αγιο Παντελεήμονα συνέβη ξανά ένα αιματηρό περιστατικό, με θύμα έναν 25χρονο Αιγύπτιο που τραυματίστηκε στα πόδια από πυροβολισμούς.

Οπως κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, προχθές περίπου στις 10.30 το βράδυ, ενώ περπατούσε στην οδό Καμπάνη στον Αγιο Παντελεήμονα, δύο άτομα αποβιβάστηκαν από ένα αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν στα πόδια. Από το σημείο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς προχώρησαν σε 18 προσαγωγές υπόπτων. Για κανέναν δεν προέκυψε εμπλοκή στο περιστατικό και αφέθησαν ελεύθεροι, πλην ενός Σύρου, για τον οποίο εκκρεμούσε απόφαση απέλασης. Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά έναν άνδρα ως δράστη και αναζητούν και ακόμα έναν.

Aίματα σε πεζοδρόμιο στον Αγιο Παντελεήμονα

Αλλά και στο Μενίδι «μίλησαν» τα όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από σφαίρα ένας 35χρονος, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ηταν γύρω στις 4.15, όταν ενημερώθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες στο Μενίδι. Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα, που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου. Στο σημείο δεν εντοπίσθηκαν ευρήματα-κάλυκες, ενώ δεν έχουν προκύψει αυτόπτες μάρτυρες για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς. Στην περιοχή την ώρα του ένοπλου επεισοδίου είχε μόλις τελειώσει ένα πανηγύρι.

Οπως όλα δείχνουν, υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ ατόμων, τα οποία είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και κάποιος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Οι Αρχές εστιάζουν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα