Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Σκηνές απείρου κάλλους στην πρωτεύουσα από τη χθεσινή νεροποντή!

«Survivor» στην Αθήνα

Το απόλυτο χάος επικράτησε χθες γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν η Αττική χτυπήθηκε από σφοδρή νεροποντή και κεραυνούς. Δρόμοι και πεζοδρόμια ενώθηκαν σαν ποτάμια και έγιναν απροσπέλαστα από οχήματα και πεζούς. Κάδοι και δίκυκλα παρασύρθηκαν, ενώ σε πολλές υπόγειες κατοικίες εισέβαλαν νερά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 110 κλήσεις για να επέμβει στην Αττική, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κάποιες για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων. Στους δρόμους και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες επικράτησε μπλακ άουτ. Ποτάμι έγινε και η Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Στην Κηπούπολη, το νερό κατέβαινε από το βουνό στο Θέατρο Πέτρας και έκανε αδύνατη την κυκλοφορία.

Eυαγγελισμος

Διακοπές ρεύματος υπήρξαν σε αρκετές περιοχές, όπως Σύνταγμα, Κεραμεικός, Κολωνός και Πεντέλη. Τα νερά εισέβαλαν και στον σταθμό του μετρό στον «Ευαγγελισμό», που πλημμύρισε στο πρώτο επίπεδο και έκλεισε. Επίσης, προβλήματα υπήρξαν και στους σταθμούς «Πετράλωνα», «Θησείο», «Μοναστηράκι». Εξω από τον σταθμό λίγο έλειψε να παρασυρθεί μια πεζή, που σώθηκε από περαστικούς, οι οποίοι διέσχιζαν τον δρόμο χέρι με χέρι.

Νωρίτερα, είχε κλείσει η Πειραιώς, που άνοιξε στις 18.30, ενώ το ίδιο χρειάστηκε να γίνει και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στη Βούλα, στην Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας. Διακοπή κυκλοφορίας υπήρξε και στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή του Περάματος, από το ύψος της οδού Γρ. Λαμπράκη έως το ύψος της οδού Τριπόλεως.

Αλεξανδρας

Τέλος, καθυστερήσεις υπήρξαν σε αναχωρήσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ άλλες τρεις που επρόκειτο να προσγειωθούν έλαβαν εντολή να κατευθυνθούν προς άλλα αεροδρόμια της χώρας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα