Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Ο 38χρονος πατροκτόνος περιπλανιόταν στα χαμένα για τρεις ημέρες

Kατασπαραγμένο σώμα, με πολτοποιημένο κεφάλι ο επίλογος στο θρίλερ εξαφάνισης για γερά νεύρα

Δεν χωρά ανθρώπου νους το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας, με θύμα τον 65χρονο Αρτινό καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φώτη Στάμο και δράστη τον 38χρονο γιο του, Γιώργο, που σε κατάσταση παροξυσμού πολτοποίησε το κεφάλι του πατέρα του με μια πέτρα και στη συνέχεια κατέφυγε σε ένα μαντρί, αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άνδρα να γίνει βορά άγριων ζώων!

Ο πατέρας του (καθηγητής Φυσικής Αγωγής) Φώτης Στάμος

Η αποτρόπαια δολοφονία, που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος ταινιών τρόμου θα μπορούσε να συλλάβει, ήρθε στο φως λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, έξι μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση πατέρα και γιου, οι οποίοι σταμάτησαν ξαφνικά να δίνουν σημεία ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας βοσκός εντόπισε τον πατροκτόνο μέσα στο μαντρί και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν και τον 65χρονο.

Το μαντρί στη Φωκίδα στο οποίο εντοπίστηκε ο 38χρονος πατροκτόνος

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε: “Σήκω φύγε, θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε: “Πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”» δήλωσε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο. Τελικά, το άψυχο σώμα του 65χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης και κατασπαραγμένο από σαρκοφάγα ζώα σε έναν δασικό δρόμο της περιοχής και σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο!

Αρχικά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα στους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με μια πέτρα. Η στιχομυθία με τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

Ψυχολόγος: Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου;

Γιος: Γιατί θα με σκότωνε εκείνος.

Ψυχολόγος: Γιατί θα σε σκότωνε ο πατέρας σου;

Γιος: Γιατί έτσι. Θα με σκότωνε.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί φέρεται ότι ρώτησαν τον 38χρονο πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και πώς επιβίωσε όλες αυτές τις ημέρες χωρίς τροφή και νερό, όμως εκείνος δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες. Το γεγονός, πάντως, ότι ο πατροκτόνος τελούσε υπό σύγχυση και δεν είχε καλά καλά συνειδητοποιήσει πού βρισκόταν κάνει τους αστυνομικούς να μη βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του αδικοχαμένου καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Ο 38χρονος πατροκτόνος λάτρευε την ιστιοπλοΐα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 65χρονου επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πτώμα έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία θανάτου. Το θρίλερ για γερά νεύρα άρχισε να γράφεται το μεσημέρι της 20ής Σεπτεμβρίου, όταν ο Αρτινός καθηγητής παρέλαβε τον γιο του από το Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου ο δεύτερος νοσηλευόταν με ρωγμώδες κάταγμα, έπειτα από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία.

Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και άρχισαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, με το μυστήριο να πυκνώνει ακόμα περισσότερο από τη μαρτυρία ενός βοσκού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είδε στην περιοχή του Δαφνοχωρίου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολάρο βουτηγμένος στο αίμα (σ.σ.: ο 38χρονος έφυγε από το νοσοκομείο φορώντας κολάρο)! Την ίδια ώρα τα κινητά των δύο ανδρών παρέμεναν κλειστά από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, με τους συγγενείς τους να αγωνιούν και να φοβούνται τα χειρότερα.

Aσχημη κατάσταση

Τελικά, οι Αρχές κατάφεραν να ενώσουν όλα τα αιματοβαμμένα κομμάτια στο παζλ της διπλής εξαφάνισης χθες το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκε ο 38χρονος πατροκτόνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα το πτώμα του αδικοχαμένου 65χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, μετά την ειδεχθή πράξη του ο δράστης περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητό του, μάρκας Peugeot, ώσπου έμεινε από βενζίνη και κατέφυγε πεζός στο ποιμνιοστάσιο. Οπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια του θύτη και του θύματος, ο 65χρονος Φώτης Στάμος ήταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Αρτας και του άρεσαν οι παραδοσιακοί χοροί.

Ο γιος του, Γιώργος, ήταν μέλος του τοπικού ορειβατικού συλλόγου και, σύμφωνα με τη σελίδα του στο facebook, είχε «κατακτήσει» αρκετές κορυφές, ενώ τα καλοκαίρια τού άρεσε να κάνει ιστιοπλοΐα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα