Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Αποκάλυψη της Espresso: Ποιος κοιμήθηκε χθες το βράδυ δίπλα από τις στάχτες της Χρονοπούλου!

Σε ολόλευκη τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, βρίσκεται από εχθές, στις επτάμισι το βράδυ, η Μαίρη Χρονοπούλου.

  • Ρεπορτάζ: Γιάννης Αρμουτίδης

Πλέον «ζει», σε ένα ζεστό διαμέρισμα δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που αποκάλυψε ότι ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της -φεύγοντας από το σπίτι που λάτρεψε στην Παιανία- και δεν προλάβαινε να υλοποιήσει εν ζωή. Το πέτυχε τουλάχιστον μετά θάνατον!

Σύμφωνα με την Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη, στο πρώτο βράδυ της, η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την αποτέφρωση της, «κοιμήθηκε» στο σπίτι του πιο αγαπημένου της φίλου, του σκηνοθέτη Νίκου Σέκερη. Το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Ομόνοιας).

Σημαντικά και τα δύο αυτά στοιχεία (το Εθνικό θέατρο και ο Νίκος Σέκερης), αφού η Μαίρη λάτρεψε το θέατρο, όσο τον κινηματογράφο, και ταυτόχρονα δεν έμεινε μόνη της ούτε μία στιγμή. Αφού φιλοξενήθηκε, κι εκεί θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη -τουλάχιστον έως το 40 ήμερο μνημόσυνο της κι ίσως και περισσότερο-. Μέχρι να αποφασιστεί οριστικά εάν και που θα διασκορπιστεί η τέφρα της ή εάν θα τοποθετηθεί τελικά σε λιτό μνημείο, που θα ανεγερθεί στο σπίτι που διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία.

«Νιώθω μια απόλυτη ηρεμία. Σήμερα θα «κοιμηθώ» παρέα με την αγαπημένη μου φίλη, τη Μαίρη. Όταν την «κρατάω» στα χέρια μου νιώθω μια απίστευτη ενέργεια

Με αυτά τα λίγα λόγια περιέγραψε τα συναισθήματα του ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και αγαπημένους φίλος της της λαμπερής πρωταγωνίστριας.

Η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου παραδόθηκε σε ολόλευκη τεφροδόχο, που έχει ζωγραφισμένο επάνω της, ένα υπέροχο λουλούδι (δείτε κεντρική φωτό). Στο εσωτερικό της βρίσκεται η κάψουλα με την τέφρα της.

«Όταν μου την παρέδωσαν ήταν ακόμα ζεστή…», συμπληρώνει ο Νίκος Σέκερης.

Η Μαίρη Χρονοπούλου «ζει» πλέον δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον καλύτερο φίλο της και είναι πλέον ελεύθερη!

Και το σημαντικότερο -τελικά η Μαίρη όταν ήθελε κάτι το κέρδιζε κι όπως απέδειξε το κέρδιζε και μετά θάνατον- κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία που δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη. Που παραχώρησε στον φίλο της και δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, για την πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό σου σου» με την Ελένη Τσολάκη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα