Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Από θύμα βιασμού μετατράπηκε σε θύτη αρπαγής η 26χρονη Γεωργία Μπίκα

Η 26χρονη, που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται για την αρπαγή του διοργανωτή του πάρτι

Από θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε… θύτη αρπαγής η 26χρονη Γεωργία Μπίκα.

Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική αρπαγή που διέπραξε μαζί με τέσσερα άτομα σε βάρος του διοργανωτή του επίμαχου πάρτι Μάνου Παπαδόπουλου.

georgia bika anakritria fili ergodotis

Εκτός από το κακούργημα της αρπαγής, οι κατηγορούμενοι διώκονται και για άλλα αδικήματα, κατά περίπτωση, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει ο διοργανωτής του επίμαχου πάρτι, λίγες ημέρες μετά όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για όσα φέρεται ότι υπέστη στο ξενοδοχείο η 26χρονη. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε, τον απήγαγαν και τον χτύπησαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την καταγγελία περί βιασμού της κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, την Πρωτοχρονιά του 2022.

georgi bika viasmos

Ύστερα από μήνυσή του διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Αστυνομία. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος των κατηγορουμένων. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την υπόθεση της αρπαγής του διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι είναι ο 51χρονος Χρήστος Καραθανάσης, πρώην εργοδότης της κοπέλας και ιδιοκτήτης της Royal Sugar, καθώς και ένας δεύτερος επιχειρηματίας, οι οποίοι είχαν καταθέσει υπέρ της Μπίκα στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού.

Χρήστος Καραθανάσης

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται ότι απήγαγαν τον μηνυτή και την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με την 25χρονη, φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του μαζί με δύο συγκατηγορουμένους του. Εκεί φέρεται ότι τον εξύβρισε και τον χτύπησε με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου τον απείλησε.

Μάνος Παπαδόπουλος

Επιπλέον, τον υποχρέωσε να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα ονόματα των μελών της παρέας από την Αθήνα που συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κατονομάζοντάς τους ως εμπλεκόμενους στον δήθεν βιασμό της κοπέλας.

Χθες παρουσιάστηκαν ενώπιον της 6η Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μπίκα και οι δύο επιχειρηματίες συγκατηγορούμενοί της, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στο τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι, ενώ δεν είχε τις αισθήσεις της, υπέστη ομαδικό βιασμό στη σουίτα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Ομως, ύστερα από ανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε και η δικογραφία κατέληξε στο αρχείο με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απάλλαξε τον 27χρονο εμπλεκόμενο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην Ελλάδα.

georgia bika viasmos

Στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Γεωργία Μπίκα «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα