Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

16,5 χρόνια φυλακή για τον Αλβανό «θεριστή» της Εμμας

«Καλά να περάσεις!» φώναξε η χαροκαμένη μάνα στον γκαζοφονιά μετά την ανακοίνωση της απόφασης

Στη φυλακή θα παραμείνει ο 27χρονος οδηγός «θεριστής» ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε την 21χρονη Εμμα Καρυωτάκη, τον Νοέμβριο του 2022, στην Εγνατία, καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε κάθειρξη 16 ετών και φυλάκιση έξι μηνών, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Στο άκουσμα της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Κέλλυ Καμπάκη ξέσπασε κατά του καταδικασμένου άνδρα και φώναξε απευθυνόμενη στον ίδιο: «Καλά να περάσεις!» Σε δηλώσεις που έκανε η χαροκαμένη μητέρα λίγη ώρα αργότερα δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την καταδίκη του 27χρονου, λέγοντας ότι δικαιώθηκε η μνήμη της κόρης της: «Σήμερα (ενν. χθες) είναι η επέτειος της κηδείας της Εμμανουέλας και σήμερα είναι και η απόφαση της καταδίκης του ανθρώπου που τη σκότωσε» είπε η κυρία Καμπάκη, συμπληρώνοντας ότι «ο δικός μας δολοφόνος έφαγε 16,5 χρόνια. Η Δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε».

Η άτυχη Εμμα

«Τιμώρησε τον δολοφόνο»

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, κρατώντας στα χέρια του τα κεράκια που θα πήγαινε η κόρη του στη φίλη της, η οποία είχε τα γενέθλιά της τη μοιραία νύχτα της 22ας Νοεμβρίου 2022, είπε ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν φέρνει πίσω το παιδί του. «Θεωρούμε, όμως, ότι το δικαστήριο έκρινε, αποφάσισε και τιμώρησε τον δολοφόνο του παιδιού μας, και ταυτόχρονα στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους υπολοίπους που κυκλοφορούν εκεί έξω και νομίζουν ότι ο δρόμος είναι πίστα» πρόσθεσε.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 27χρονο Αλβανό για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια, ενώ δεν τού αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Νωρίτερα, είχε απορρίψει το αίτημα της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο γκαζοφονιάς

Στην απολογία του ο 27χρονος εμφανίστηκε προκλητικός, καθώς ισχυρίστηκε ότι η άτυχη Εμμα πετάχτηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου του, ενώ αρνήθηκε ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρ’ όλο που ειδικός πραγματογνώμονας κατέθεσε ότι το αυτοκίνητο-ρουκέτα του κατηγορουμένου, το οποίο είχε υποστεί μεγάλες μετατροπές για να αυξηθεί η ιπποδύναμή του, κινείτο με 104 χιλιόμετρα την ώρα!

«Βγήκε απότομα στον δρόμο και δεν πρόλαβα να τη δω. Πήγαινα το πολύ με 55 χιλιόμετρα την ώρα. Την είδα δύο δευτερόλεπτα, πάτησα φρένο, έστριψα το τιμόνι για να την αποφύγω, αλλιώς θα την έπαιρνα κάτω από το σασί. Πήγε να περάσει απέναντι. Πάτησα φρένα, έστριψα τιμόνι μην την πάρω από κάτω. Γλίστρησε το αμάξι και έπεσε στα άλλα αυτοκίνητα και σε έναν κάδο» είπε, μεταξύ άλλων, ο 27χρονος, προκαλώντας την οργή των οικείων της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Το αυτοκίνητο-πύραυλος

Αναφερόμενος στην απαράδεκτη απόφασή του να εγκαταλείψει το θύμα και να φύγει από το σημείο της τραγωδίας, ο ίδιος τόνισε ότι ταράχτηκε, καθώς δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. «Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να χτυπάμε ανθρώπους, να ήξερα τι να κάνω. Ηταν λάθος…» είπε, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να τον διορθώνει σε έντονο ύφος, λέγοντάς του: «Είναι θέμα ανθρωπιάς και όχι γνώσεων!»

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ήταν καταπέλτης για τον κατηγορούμενο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι προσπάθησε να εξαφανιστεί μετά το δυστύχημα, χτυπώντας ξανά την 21χρονη, που ήταν πεσμένη στην άσφαλτο, όταν έκανε οπισθογωνία.

«Είναι οφθαλμοφανές ότι έτρεχε πάνω από την ταχύτητα που ορίζει ο νόμος. Αν δεν είχε ταχύτητα, δεν θα μπορούσε να πετάξει δύο τρία μέτρα την πεζή, να προκαλέσει σημαντικές βλάβες σε άλλο αυτοκίνητο και να καταλήξει με τέτοια σφοδρότητα επάνω του. Τα παπούτσια της πεζής πετάχτηκαν περίπου 10 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης…» τόνισε, ακόμα, η εισαγγελική λειτουργός.

Αναφερόμενη, τέλος, στον ισχυρισμό του 27χρονου ότι η Εμμα πετάχτηκε μπροστά του στο 1 μέτρο, είπε πως «δεν ήταν η αιτία της αλλαγής της πορείας του αυτοκινήτου η πεζή… Η πεζή ήταν 15 μέτρα μακριά. Πράγματι, διέσχιζε ένα οδόστρωμα σε έναν άδειο δρόμο, το περνούσε αμέριμνη, γιατί δεν ερχόταν κανένα αυτοκίνητο από το ρεύμα που διασχίζει. Ηταν παντελώς άδειος ο δρόμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».