Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Σχολή για… Αϊ-Βασίληδες στην Θεσσαλονίκη

Παραδίδει ταχύρρυθμα μαθήματα

Το είδαμε κι αυτό! «Σχολή» για… Αϊ-Βασίληδες λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, η οποία παραδίδει ταχύρρυθμα μαθήματα θεωρίας και πρακτικής σε «εκκολαπτόμενους» Αϊ-Βασίληδες που θα αναλάβουν δράση τις επόμενες μέρες σε εκδηλώσεις, πάρτι, πλατείες και εμπορικά κέντρα.

Η υπεύθυνη της εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων Αλεξάνδρα Ράντου εξηγεί ότι δεν είναι μονάχα η στολή και η ψεύτικη λευκή γενειάδα που κάνουν κάποιον «πετυχημένο Αϊ-Βασίλη», αλλά απαιτείται ένα σύνολο γνώσεων και συμπεριφοράς για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την κυρία Ράντου, «το περιεχόμενο του μαθήματος έχει πολλές θεματικές, ώστε να αποκτήσει κάποιος όσο το δυνατόν πιο κοντινά χαρακτηριστικά στον Αϊ-Βασίλη. Εχει σημασία ακόμη και το πώς στέκεται κάποιος, υπάρχουν, για παράδειγμα, διαφορές στο πώς πρέπει να είναι ένας Αϊ-Βασίλης σε ένα κατάστημα, σε ένα παιδικό πάρτι, σε έναν ανοιχτό χώρο ή σε μια πλατεία με πολλά παιδιά αλλά και μεγάλους. Το πρώτο που διδάσκουμε είναι να μην κακοκαρδίσει κανέναν» τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οπως μάλιστα τονίζει, με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κύριο μέλημά τους είναι να νιώσουν τα παιδιά τη μαγεία και την ομορφιά των γιορτών και να δουν από κοντά τον καλοσυνάτο άγιο, που πραγματοποιεί επιθυμίες και μοιράζει δώρα. Για τον λόγο αυτό, κάθε «εκκολαπτόμενος» Αϊ-Βασίλης θα πρέπει να έχει και τις κατάλληλες γνώσεις!

Ποτέ αδιάβαστος!

«Το μάθημα της θεωρίας περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία και πληροφορίες για τον μύθο και τη ζωή του. Πρέπει να ξέρει απέξω τα ονόματα των ταράνδων, των ξωτικών, τις περιοχές που έχει διανύσει με το έλκηθρό του και να απαντά σε όλα, γιατί τα παιδιά ρωτούν πολλά και πρέπει να μην πιαστεί ποτέ αδιάβαστος» λέει η κυρία Ράντου, συμπληρώνοντας ότι όλα τα μαθήματα κλείνουν με το βασικότερο: τη θεωρία της αγάπης! Μάλιστα, το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει και ταχύρρυθμα μαθήματα για ξωτικά, τα οποία ωστόσο δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο αυτά για τον ευτραφή γενειοφόρο κύριο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».