Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Δημήτρη Νίκαινας: Ο Chef του ελληνικού μεζέ!

Το μεγαλείο του Ελληνικού μεζέ απορρέει από το συνδυασμό της παρέας και της καθημερινότητας του λαού μας λέει και έτσι ξεκινάει η συζήτηση μας.

Πείτε μας μερικά λόγια για την επιστροφή σας στην Ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας.

Μίλησα μέσω τηλεφώνου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο Κώστας λόγω του ότι ήταν μετρ σε κάποια από τα γνωστότερα καταστήματα εστίασης, δεν πήγε μαγειρικά στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας. Έκανε πραγματικά ένα άρτιο μεζεδοπωλείο με σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό στο κέντρο του Μονάχου το “Souxe Meze”. Αυτό με κέρδισε!

Αν θυμάστε, είχα πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ότι τα εστιατόρια της Γερμανίας, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δεν ισχύει με το “Souxe Meze”. Έχει χαράξει το δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

Εάν μαγείρευες σε κάποια επώνυμη προσωπικότητα ποια θα ήταν και γιατί;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως έχω μαγειρέψει για αρκετούς επώνυμους. Όπως βλέπω αυτούς τους ανθρώπους έτσι βλέπω και τον κάθε άνθρωπο που με τιμά με την παρουσία του στο εστιατόριο που μαγειρεύω.

Τι σε κάνει να θαυμάσεις έναν μάγειρα;

Οι καλοί τρόποι και η ταπείνωση, είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Βέβαια πρέπει να σκαμπάζει και λίγο από μαγειρική (γέλια).

Μάθαμε πως διαγωνίστηκες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tapas στο Villadolid.

Ναι, επιλέχτηκα από πολλούς Έλληνες μάγειρες για να διαγωνιστώ και πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με επέλεξαν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να μπω στην 10αδα με τον πιάτο μου. Έφτιαξα έναν αποδομημένο μουσακά. Ήθελα να δώσω την πραγματική γεύση του Ελληνικού νοικοκυριού σε κάθε γευστικό κάλυκα που τον δοκίμαζε. Δεν τα βάζω κάτω. Εγώ εδώ είμαι και εφόσον με επιλέξουν ξανά οι διοικούντες, θα ήθελα να διαγωνιστώ και του χρόνου!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα