Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Χαμόγελα για τον Γρήγορη

Αντέδρασε θετικά στις φυσικοθεραπείες ο 17χρονος που έμεινε παράλυτος στο χειρουργείο.

«Αχτίδα» ελπίδας άρχισε να διαφαίνεται για τον 17χρονο Γρηγόρη Παπαγιάννη από τη Μυτιλήνη που έμεινε παράλυτος κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση αιμαγγειώματος στον εγκέφαλο, όταν μπλόκαρε μηχάνημα στο χειρουργείο. Ο νεαρός αντέδρασε θετικά στις φυσικοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, ενώ χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Ο Γρηγόρης ενδεχομένως να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τού σηραγγώδους αιμαγγειώματος και για την αποκατάσταση των κινήσεών του.

Μιλώντας στην «Espresso» ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Χρήστος Θεοδώρου, ανέφερε ότι «το παιδί αντέδρασε θετικά στη φυσικοθεραπεία που του έγινε από ειδικούς γιατρούς, αλλά θα μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στον “Ευαγγελισμό”». Από την πλευρά του ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, ο νευροχειρουργός ο οποίος έκανε την επέμβαση στο παλικάρι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αποκατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος ανέφερε ότι το μηχάνημα νευροπλοήγησης, που μπλόκαρε, δεν ανήκει στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και έρχεται την ημέρα του χειρουργείου με… νοίκι! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε η δυνατότητα ελέγχου περί συμβατότητας μεταξύ νευροπλοηγητή και μαγνητικής, γεγονός που οδήγησε στην κατάρρευση του λογισμικού.

Στο πλευρό του 17χρονου, εκτός από τους γονείς του, βρίσκονται απλοί πολίτες και οι συμμαθητές του από το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης, οι οποίοι μάλιστα παρέδωσαν το ποσό των 4.500 ευρώ (που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους) προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του παιδιού που δίνει αυτή τη δύσκολη μάχη. Επίσης, οι φίλοι του άνοιξαν και σελίδα στο Facebook για να του συμπαρασταθούν με τίτλο «Είμαστε κοντά στον φίλο μας Γρηγόρη Παπαγιάννη», η οποία μετρούσε μέχρι χθες περίπου πεντακόσιους πενήντα φίλους.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα