Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026

Στοργικός «εγγονός» ο Νεϊμάρ

Υπάρχουν στιγμές που το ποδόσφαιρο ξεπερνά τα στενά του...

Ο πορτοφολάς έγινε… λαγός

Η Ιταλία και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2026...

Οι δύο ερωτικές φωλίτσες του Φρανκ Σινάτρα

Γνωστός για την ξέφρενη ερωτική ζωή του, ο Φρανκ...

Ερωμένες Σαββατοκύριακου

Της μόδας έχει γίνει στο TikTok νεαρές γυναίκες της...

Αποτροπιασμός με περιστατικό σκυλίτσας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Νέος Όλιβερ στα Μέγαρα...

Νέα υπόθεση Ολιβερ συγκλονίζει αυτή τη φορά την πόλη των Μεγάρων, με μια σιδερόβεργα να είναι τοποθετημένη στον πρωκτό της άτυχης Μπουμπούς. Την τραγική υπόθεση αποκάλυψε το Σαββατοκύριακo μέσα από ανάρτησή της η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας Αδέσποτος Παλμός, Μαρία Αρκομάνη, η οποία έστειλε ήδη στον εισαγγελέα την υπόθεση. «Αλλος ένας Ολιβερ.

Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσά μας. Στα Μέγαρα. Η Μπουμπού, όπως αναφέρει η κοπέλα που τη φρόντιζε, βρέθηκε νεκρή έχοντας ένα παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα» έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτησή της η κυρία Αρκομάνη, η οποία μαζί με την ομάδα της επικύρηξε τον δράστη με 1.000 ευρώ. Είναι, μάλιστα, τόσο δυνατός ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση, που ήδη εθελοντικές ομάδες αλλά και απλοί πολίτες συνεργάζονται με μυστικότητα, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης του τραγικού συμβάντος.

Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που το θέμα της κακοποίησης ενός πανέμορφου χάσκι, με το όνομα Ολιβερ, είχε συγκινήσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Είχε γίνει μάλιστα και hashtag με σκοπό οι επισκέπτες να μην κάνουν διακοπές στην Αράχοβα όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος σκύλος, αν δεν βρισκόταν ο δολοφόνος του. Τότε ακόμα και υπουργοί είχαν πάρει θέση με σκοπό να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην υπόθεση που για εβδομάδες συγκλόνιζε την Ελλάδα. Αν και για την επίσημη Πολιτεία το θέμα έκλεισε με την αναφορά ότι ο Ολιβερ είχε πέσει θύμα αγέλης άγριων σκυλιών, για τον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και για τις πανελλήνιες φιλοζωικές ομάδες παραμένει ανοιχτό και ήδη συγκεντρώνουν τα έγγραφα για να προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Αγρια κακοποίηση

Ωστόσο, το Σάββατο μια νέα υπόθεση άγριας κακοποίησης σκύλου έρχεται να ταράξει τα νερά των φιλόζωων της χώρας, καθώς η νεαρή σκυλίτσα στα Μέγαρα με το όνομα Μπουμπού βρέθηκε άγρια κακοποιημένη. «Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην Αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι το κτήνος που το έκανε. Σας παρακαλούμε, μιλήστε. Ενας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό. Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην Αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι» αναφέρει στην πρώτη της ανάρτηση η κυρία Αρκομάνη από τον Αδέσποτο Παλμό.

Λίγες ώρες αργότερα η κυρία Αρκομάνη με νέα ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει λακωνικά: «Δεν μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε, καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστούν. Εάν κάποιες από τις υπόνοιες βγουν αληθινές, τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη». Την υπόθεση έχουν επιληφθεί το Α.Τ. Μεγάρων και ο εισαγγελέας στον οποίο απευθύνθηκε η κυρία Αρκομάνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...

Η κομψή κυρία έκανε βραδινή έξοδο με τον γιο της και γνωστό ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο με τη μητέρα του.

Η Γωγώ Μπρέμπου με την αδελφή της για ψώνια – Υπήρξε πρώην σύντροφος του Παπακαλιάτη

Η Γωγώ Μπρέμπου βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδελφή της, Χριστίνα.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!