Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Ο πατροκτόνος των Τρικάλων παρέμεινε επί 24 ώρες μαζί με το αποκεφαλισμένο σώμα του πατέρα του

24 ώρες ψυχώ!

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι επί 24 ώρες ο 46χρονος πατροκτόνος παρέμεινε μαζί με το αποκεφαλισμένο σώμα του πατέρα του μέσα στην ιδιόκτητη βιοτεχνία επίπλων στα Τρίκαλα. Αυτό διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου 77χρονου, προσδιορίζοντας το μεσημέρι του Σαββάτου ως τον χρόνο τέλεσης της δολοφονίας του με αλυσοπρίονο από τον ίδιο του τον γιο.

Ο πατροκτόνος ειδοποίησε την Αστυνομία για την πράξη του το μεσημέρι της Κυριακής, δηλαδή ένα 24ωρο μετά. Ολο αυτό το διάστημα παρέμενε με το αποκεφαλισμένο κορμί του πατέρα του. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στον βοηθητικό χώρο της βιοτεχνίας αντίκρισαν ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια, στα οποία ο πατέρας και ο γιος ξεκουράζονταν μετά τη δουλειά. Το πτώμα του 77χρονου ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το κεφάλι είχε αποκοπεί τελείως, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν σχεδόν αποκομμένα. Το αριστερό χέρι ήταν διαμελισμένο από τον βραχίονα και το δεξί χέρι από το ύψος του ώμου. Ο 46χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς ότι τα πάνω άκρα του πατέρα του κόπηκαν την ώρα που προσπαθούσε να αμυνθεί, όταν του επιτέθηκε ο γιος του με το πριόνι, ύστερα από τον μοιραίο καβγά που είχαν.

Ο 46χρονος πατροκτόνος

Μετά τη δολοφονία του πατέρα του προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, τοποθετώντας το αλυσοπρίονο στον λαιμό του. Ομως, δεν τα κατάφερε, αλλά αυτοτραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Χθες ο δράστης χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Κατά την παράδοσή του στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία εκτιμάται πως επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν από τέσσερις μήνες. Τότε φέρεται ότι διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε. Πατέρας και γιος μάλωναν κατά διαστήματα, ενώ η μητέρα υπερασπιζόταν το παιδί της.

Ομως, μετά τον θάνατό της ο 46χρονος έχασε το στήριγμά του και ο τελευταίος καβγάς με τον πατέρα του φαίνεται πως στάθηκε μοιραίος. «Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον “τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του, που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες» δήλωσε η αδερφή του θύματος και θεία του δράστη. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο σύζυγός της, γαμπρός του θύματος και θείος του δράστη. «Ήταν γλυκό παιδί. Είχαν καβγαδάκια από χρόνια. Ο πατέρας μάλωνε το παιδί. Μεγαλώνοντας το παιδί ήθελε να αναλάβει το μαγαζί. Σε ό,τι έλεγε το παιδί ήταν αντίθετος ο πατέρας» δήλωσε. Τραγική ειρωνεία είναι πως η δολοφονία του πατέρα του το περασμένο Σάββατο έγινε την ημέρα συμπλήρωσης τεσσάρων μηνών από τον θάνατο της μητέρας του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα