Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Τσικνοπέμπτη με μπόρες σε πολλές περιοχές της χώρας!

Σύννεφα από τσίκνα

Συννεφιά και κατά τόπους μπόρες θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού σήμερα, Τσικνοπέμπτη, με τους επίδοξους ψήστες να προβληματίζονται για το αν θα βγάλουν την ψησταριά στον δρόμο ή αν θα τσικνίσουν στο μπαλκόνι με στέγαστρο!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη, το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει τη χώρα σήμερα θα είναι πολύ σύντομο και δεν αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Συγκεκριμένα, θα επικρατήσει μια αστάθεια από το ύψος της Πελοποννήσου και πιο βόρεια, ενώ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν μπόρες και κατά τόπους καταιγίδες. Προς τη νύχτα, μάλιστα, ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά στο Αιγαίο και στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Ωστόσο, ο έμπειρος μετεωρολόγος ξεκαθάρισε πως η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται, ενώ πολύ μικρή πιθανότητα να δουν μπόρες έχουν τα πιο βόρεια τμήματα του νομού.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έκανε λόγο για βροχές, προτρέποντας τους ψήστες να βάλουν τσίγκο! «Καλημέρα! Η βόρεια Ελλάδα, η Θεσσαλία, η Ηπειρος, η βόρεια Πελοπόννησος, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και η βόρεια Εύβοια ενδεχομένως να επιστρατεύσουν κάποιον τσίγκο (μπορείτε και μουσαμά) για να μη σβήσουν τα κάρβουνα, αφού θα εκδηλωθούν λίγες βροχές κυρίως μεσημέρι απόγευμα» έγραψε σε ανάρτησή του και συνέχισε: «Καλή Τσιγκο-Πέμπτη, λοιπόν, σε αυτές τις περιοχές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, που προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. «Αστατος ο καιρός την Τσικνοπέμπτη κυρίως στο Β. Ιόνιο, στην Ηπειρο, στη δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Παρασκευή πολλές βροχές στην ανατολική χώρα, με βελτίωση προς το βράδυ» επισήμανε στα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...