Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Τσικνοπέμπτη με μπόρες σε πολλές περιοχές της χώρας!

Σύννεφα από τσίκνα

Συννεφιά και κατά τόπους μπόρες θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού σήμερα, Τσικνοπέμπτη, με τους επίδοξους ψήστες να προβληματίζονται για το αν θα βγάλουν την ψησταριά στον δρόμο ή αν θα τσικνίσουν στο μπαλκόνι με στέγαστρο!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη, το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει τη χώρα σήμερα θα είναι πολύ σύντομο και δεν αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Συγκεκριμένα, θα επικρατήσει μια αστάθεια από το ύψος της Πελοποννήσου και πιο βόρεια, ενώ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν μπόρες και κατά τόπους καταιγίδες. Προς τη νύχτα, μάλιστα, ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά στο Αιγαίο και στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Ωστόσο, ο έμπειρος μετεωρολόγος ξεκαθάρισε πως η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται, ενώ πολύ μικρή πιθανότητα να δουν μπόρες έχουν τα πιο βόρεια τμήματα του νομού.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έκανε λόγο για βροχές, προτρέποντας τους ψήστες να βάλουν τσίγκο! «Καλημέρα! Η βόρεια Ελλάδα, η Θεσσαλία, η Ηπειρος, η βόρεια Πελοπόννησος, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και η βόρεια Εύβοια ενδεχομένως να επιστρατεύσουν κάποιον τσίγκο (μπορείτε και μουσαμά) για να μη σβήσουν τα κάρβουνα, αφού θα εκδηλωθούν λίγες βροχές κυρίως μεσημέρι απόγευμα» έγραψε σε ανάρτησή του και συνέχισε: «Καλή Τσιγκο-Πέμπτη, λοιπόν, σε αυτές τις περιοχές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, που προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. «Αστατος ο καιρός την Τσικνοπέμπτη κυρίως στο Β. Ιόνιο, στην Ηπειρο, στη δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Παρασκευή πολλές βροχές στην ανατολική χώρα, με βελτίωση προς το βράδυ» επισήμανε στα social media.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα