Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Η Σούζη Στεφανίδη κάθε Παρασκευή μιλά με αναγνώστες για σχέσεις, σεξ και… βάσανα!

Ο γόης «φάντασμα» του Λευκού Πύργου

Το ghosting είναι ένας ολοένα και πιο συνηθισμένος, οδυνηρός τρόπος τερματισμού σχέσεων, που έχει γίνει ευκολότερος χάρη στην ψηφιακή επικοινωνία. Το να περάσετε από τα στάδια του σοκ, του θυμού και της σύγχυσης μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε τη σχέση σας μετά το ghosting.

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως, για να κάνει κάποιος ghosting σε κάποιον άνθρωπο με τον οποίο σχετίζεται ερωτικά, πρώτον, δεν τον ήθελε ποτέ και, δεύτερον, έχει σίγουρα τη διαταραχούλα του! Run, Forest, run!

Εάν οι ώρες που μπορεί να επικοινωνήσει ή δεν μπορεί να επικοινωνήσει είναι πολύ συγκεκριμένες, τότε μην πιστεύεις ότι δουλεύει, αλλά «σε δουλεύει». Το πιο πιθανό, βρίσκεται παράλληλα και αλλού!

Ο γόης «φάντασμα» του Λευκού Πύργου

Αγαπημένη Σούζη, έχω σαλτάρει εντελώς! Θα σ’ τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ να σ’ τα πω γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Δίμηνη γνωριμία με επικοινωνία ινσταγκραμική! Εγώ Αθήνα, αυτός Θεσσαλονίκη. Εγώ 27, αυτός 35. Το τι κυνήγι, το τι λόγια έχω ακούσει, δεν λέγονται! Μιλούσαμε σχεδόν όλη μέρα, κυρίως με μηνύματα, και κάποιες φορές στο τηλέφωνο, όταν βόλευε αυτόν κυρίως!

Εννοείται κάθε βράδυ cyber sex, γιατί δεν κρατιόταν το αγόρι, και μέσα στη μέρα επίσης σεξοκουβέντα ασταμάτητη. Συζητούσαμε ότι έπρεπε πλέον να βρεθούμε από κοντά, αλλά ομολογώ ότι δεν το διεκδικούσα έντονα και το άφηνα πάνω του. Ωστόσο, όλο έλεγε ότι είχε δουλειές, αν και τα stories στο Instagram άλλο έδειχναν… Κάποια στιγμή αποφάσισα να του πω πως έτσι, μόνο μηνύματα και τηγανίτα τίποτα, δεν γίνεται, κι έτσι αποφασίζει να με καλέσει Θεσσαλονίκη… Εντάξει, λέω εγώ μέσα μου, καλά το πάμε…

Αφού ήταν όλα κανονισμένα, σηκώνομαι και πάω Θεσσαλονίκη. Μου λέει αρχικά να βρεθούμε σε γνωστό εστιατόριο. Πηγαίνω λοιπόν και περιμένω… περιμένω… με τον κύριο να μην εμφανίζεται ποτέ! Δεν ξανασήκωσε τηλέφωνο ποτέ, δεν απάντησε σε μήνυμα ποτέ! Ευτυχώς βρήκα μία φίλη και με φιλοξένησε το Σαββατόκυριακο! Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθώ να τον βρω να μου δώσει μια εξήγηση, αλλά τίποτα. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μμμ… Κάτσε αρχικά να κάνω την εντυπωσιασμένη ότι και καλά πέφτω από τα σύννεφα και δεν το έχω ξανακούσει αυτό… Μετά ας γελάσω, και καπάκι ας αρχίσω τον πύρινο λόγο μου σαν τον Ανθιμο τον μητροπολίτη! Επεσες κι εσύ, πουλάκι μου, σε γυπαετό βόρειας Ελλάδας, αυτό το καθόλου σπάνιο πουλί που κάπου βαρεθήκαμε να το συναντάμε. Ξεκάθαρο, βροντερό ghosting.

Και αφού σε «άδειασε» για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής σου και σου δημιούργησε και ένα ψυχολογικό προβληματάκι, στέλνεις σε μένα να σου πω τι να κάνεις μαζί του; Τύπου να σου πω εγώ τώρα τι; Συνέχισε να στέλνεις μηνύματα, στέλνε καμιά δεκαριά τη μέρα για σίγουρα, παίρνε και καμιά δεκαριά κλήσεις απ’ ό,τι κινητό πέφτει μπροστά σου, μπας και μάθουμε γιατί ο μαλάκας είναι μαλάκας και ο ψυχοπαθής είναι ψυχοπαθής; Να, αυτά δεν μπορώ μ’ εμάς τις γυναίκες, να γιατί οι διαταραγμένοι όλοι γίνονται μάγκες… γιατί κάποιες από εμάς είμαστε πιο διαταραγμένες. Εγώ πρώτη πρώτη…

Λοιπόν, πουλάκι μου. Ο τύπος 99% είναι παντρεμένος ή είναι σε σχέση! Γουστάρει να παίρνει υλικό διαδικτυακά, τζάμπα είναι… Λογάκια, sexting, την προσοχή σου… Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού του! Σου είπε να έρθεις Θεσσαλονίκη, τελικά προέκυψε τραπέζι στα πεθερικά του, να που έπαιζε και ο ΠΑΟΚ και θα πήγαινε με τα φιλαράκια, κι έτσι απλά δεν υπήρξες ποτέ… Τόσο απλά. Κι έχω να πω κι άλλα πολλά, αλλά κι αυτά αρκούν.
Μάζεψε την αξιοπρέπειά σου από τα πατώματα, μην ξαναστείλεις και άντε γεια.

ΥΓ.: Δεν μας λες και το όνομά του να ξέρουμε κι εμείς μην πέσει στο διάβα μας; Χα χα!

  • Η Σούζη δέχεται στο e-mail sstefanidi [@] espressonews.gr της απορίες, ντέρτια και καημούς αναγνωστών για τις σχέσεις, οπότε μη διστάσετε να τις στείλετε! Εκείνη θα σας απαντήσει δεόντως.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Μποζουκια Αθηνα