Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Εγινε σεφ διότι ήθελε να χάσει περιττά κιλά

H εκ βαθέων εξομολόγηση της μαγείρισσας Μ. Λόη στους «New York Times»

ΜΙΑ μεγάλη συνέντευξη έδωσε στους «New York Times» η δική μας Μαρία Λόη. Ο δημοσιογράφος Anahad O’ Connor την περιγράφει ως μια διακεκριμένη σεφ, συγγραφέα και δημοφιλή μαγείρισσα τόσο στην ελληνική όσο και την αμερικανική τηλεόραση. Υστερα από μια σύντομη αναφορά στη Ναύπακτο απ’ όπου κατάγεται, τα γκουρμέ εστιατόρια που διατηρεί και το βιβλίο της «Αρχαίων Δείπνον» κατέληξε να τη ρωτάει για το αγνό γιαούρτι που χρησιμοποιεί στις συνταγές της, αντί για κρέμες γάλακτος ή άλλα παχυντικά υλικά.

Το γιαούρτι

«Η μητέρα μου έφτιαχνε το καλύτερο. Από εκεί ξεσήκωσα τη συνταγή! Η γιαγιά μου και η προγιαγιά μου ήταν εκπληκτικές στην κουζίνα. Θα μπορούσαν να κάνουν δέκα διαφορετικά πιάτα σε μισή ώρα. Από εκείνες κληρονόμησα το ταλέντο μου».
Αποκάλυψε μάλιστα πως η αφορμή να εγκαταλείψει την καριέρα της και να μπει στην κουζίνα ήταν η μάχη με τα κιλά της. «Προτού γίνω σεφ, είχα άλλη καριέρα. Ταξίδευα πολύ συχνά στο εξωτερικό κι έτρωγα συνέχεια στο… πόδι. Πάχυνα πολύ μέσα σε δυόμισι χρόνια. Πήρα είκοσι κιλά. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα, αλλά δεν υπήρχε επιστροφή. Τότε είπα: “Φτάνει! Αλλάζω τη ζωή μου. Πάω να μαγειρέψω!” Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι είμαι τρελή που θα άφηνα τα πάντα για να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Αλλά, δόξα τω Θεώ, εκεί βρήκα την ευτυχία μου. Αυτό ήταν σχεδόν πριν από δεκαπέντε χρόνια».

Η πρώτη επαφή της με την τηλεόραση έγινε μέσω ενός anchorman, όπως αποκαλύπτει: «Πρέπει να αποκτήσεις δική σου εκπομπή» της είπε. «Και αυτή η εκπομπή ξεκίνησε, πήγε πολύ καλά, έγινα πολύ γνωστή και σήμερα βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη» συμπληρώνει η σεφ. Η Μαρία Λόη αποκάλυψε μάλιστα: «Με την οικονομική κρίση οι Ελληνες τρώνε πλέον όπως οι παππούδες μας. Υγιεινά. Τουλάχιστον βελτίωσε την υγεία των ανθρώπων. Κάτι καλό βγήκε από αυτό».

Δήμητρα Δάρδα

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα