Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε έναν 10χρονο και σε άλλους τέσσερις ανηλίκους

Ανώμαλες προβολές!

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες, περνάει σήμερα ο 62χρονος αρχαιοφύλακας του μουσείου στη Νίσυρο και παράγοντας παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού, ο οποίος φέρεται ότι παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10 έως 15 ετών, δείχνοντάς τους πορνογραφικό υλικό.

Ο κατηγορούμενος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης, όταν του γνωστοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, οδηγήθηκε προχθές στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν, μεταφέρθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ kosnews24.gr, ο 62χρονος αρχαιοφύλακας είχε προσαχθεί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα, όπου ενημερώθηκε για την καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος του ένα 10χρονο αγόρι. Εν συνεχεία, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα tablet, στο οποίο φέρεται ότι πρόβαλε πορνογραφικό υλικό, δείχνοντάς το στον 10χρονο και σε άλλους τέσσερις ανηλίκους μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παράλληλα φέρεται ότι έδειξε στα παιδιά ένα ερωτικό βοήθημα και στις 19 Απριλίου τηλεφώνησε σε γνωστό του αστυνομικό, ζητώντας του να περάσει από το διαμέρισμά του για να παραλάβει μια σακούλα, η οποία περιείχε μια πλαστική κούκλα σιλικόνης, δύο εσώρουχα και δύο ερωτικά βοηθήματα, προκειμένου να τα κάψει και να εξαφανίσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός παρέλαβε την τσάντα, όμως στη συνέχεια την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νισύρου, με συνέπεια την ίδια κιόλας ημέρα, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, να διενεργηθεί έλεγχος στο σπίτι του 62χρονου, με τους ενστόλους να βρίσκουν κρυμμένο ακόμη ένα tablet.

Μια ντουζίνα καταθέσεις

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί καταθέσεις από 12 παιδιά, τα οποία φέρεται ότι έπεσαν θύματα του σάτυρου αρχαιοφύλακα, καθώς και από εννέα γονείς. Από όλες τις καταθέσεις διαπιστώθηκε πως από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον φετινό Απρίλιο ο 62χρονος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού προσέγγιζε ανηλίκους με πονηρές διαθέσεις και με διάφορες προφάσεις τούς προσκαλούσε στο διαμέρισμά του, όπου προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις, επίδειξη των γεννητικών οργάνων του, καθώς επίσης και πορνογραφικού υλικού.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως έδινε χασίς στα νεαρά αγόρια και είχε αποπειραθεί να προβεί σε γενετήσιες πράξεις με ένα εξ αυτών. Ολα αποκαλύφθηκαν όταν ο πατέρας του 10χρονου αγοριού από την Αλβανία κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, υποστηρίζοντας πως ο κατηγορούμενος απομόνωσε τον γιο του σε έναν υπόγειο χώρο και του έδειξε πορνογραφικό βίντεο και μια πλαστική ερωτική κούκλα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα