Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Τα λόγια της Καρυστιανού στη σκηνή της παράστασης «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Ρίγος για τη «μητέρα των Τεμπών»

Αποθεώθηκε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος κι ύστερα η «μητέρα των Τεμπών» Μαρία Καρυστιανού, όταν ανέβηκε στη σκηνή της παράστασης «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο κατάμεστο Christmas Τheater!

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο σπουδαίος δημιουργός καταχειροκροτήθηκε όταν κάλεσε στη σκηνή τη Μαρία Καρυστιανού, που έχει σηκώσει το λάβαρο του αγώνα για να δικαιωθούν οι 57 ψυχές που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά και γονείς όλων εκείνων των παιδιών που έφυγαν με τόσο τραγικό τρόπο εκείνη την καταραμένη νύχτα!

Συζητώντας με τη Μαρία Καρυστιανού

Η ίδια, έχοντας χάσει την κόρη της Μάρθη στα βαγόνια του τρόμου, ήταν θεατής της παράστασής του, όταν έπειτα από πρόσκληση του Λαζόπουλου ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τον γολγοθά των οικογενειών των θυμάτων, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω πια, μόνο να κερδίσω» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην αντέδρασε κανένας εισαγγελέας και κανένας δικαστής απέναντι στην επιχείρηση συγκάλυψης που συντελέστηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες της τραγωδίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σαφώς ήταν σε πανικό, κι όλοι είχαν εντολές!»

Σε ερώτηση του Λάκη για το τι γίνεται σήμερα δεν «μάσησε» τα λόγια της, όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή του αγώνας της. «Επί της ουσίας είμαστε σχεδόν στο μηδέν κι αυτό γιατί μας προλαβαίνουν καινούργια γεγονότα! Tα Τέμπη ήταν μία δολοφονία 57 ανθρώπων και η υπόθεση αυτή κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο την ανυπαρξία της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί μια κοινωνία να ζει χωρίς να έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και σε οτιδήποτε την αφορά. Και αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη έχει πραγματικά δείξει τον μικρότερο εαυτό της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στη σκηνή του Christmas Τheater

Οφείλει έστω και τελευταία στιγμή να ορθώσει ανάστημα, να εφαρμόσει τους νόμους με τόλμη και να αποκαταστήσει στα μάτια του κόσμου την αξία της» τόνισε, τη στιγμή που το θέατρο σειόταν από το χειροκρότημα! Οση ώρα εκείνη μιλούσε, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος την κοίταζε με δέος και στο τέλος, συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή, της είπε: «Σας θαυμάζω γιατί αν η μητέρα μου ήταν στη θέση σας, θα είχε χάσει το δίκιο της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».