Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πρώτα 160+ και ύστερα οι υπόλοιποι

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανεύρεση των 180 βουλευτών που οδηγούν σε εκλογή Προέδρου

Δύο ημέρες έμειναν από την πρώτη, κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και οι πιέσεις προς τους βουλευτές αυξάνονται από διαφορετικές κατευθύνσεις.
Η πρώτη ψηφοφορία, που αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (19.00), έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα φανεί σε μεγάλο ποσοστό αν η κυβέρνηση έχει καταφέρει να πείσει μέρος των βουλευτών που τη στηρίζουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί στην πρώτη ψηφοφορία να απαιτείται ο αριθμός των 200 βουλευτών, αλλά το Μαξίμου σκέφτεται, όπως και η αντιπολίτευση άλλωστε, την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία.

Η κυβέρνηση θέλει στη μεθαυριανή «μάχη» να αυξήσει τους βουλευτές που θα στηρίξουν την εκλογή του Προέδρου. Αυτό είναι το βασικό πλάνο της. Ο αριθμός που θα βγει στην ψηφοφορία είναι το δεύτερο ζητούμενο. Αν μάλιστα καλύψει ή ξεπεράσει τους 160 βουλευτές, τότε θεωρείται πως θα δώσει δυναμική στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Οι ανεξάρτητοι

Πέραν των 155 βουλευτών που αποτελούν το άθροισμα των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι υπολογισμοί που γίνονται αφορούν τη στάση των ανεξάρτητων βουλευτών. Στελέχη της κυβέρνησης αισιοδοξούν ότι πιθανότατα στην τρίτη ψηφοφορία από τους επτά ανεξάρτητους βουλευτές θα πουν το «ναι» τουλάχιστον τέσσερις (Μάρκου, Λυκούδης, Οικονόμου και Ψαριανός).

Τι γίνεται όμως με τους 17 Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς βουλευτές; Μέχρι τώρα αποφασισμένοι να πουν «όχι» εμφανίζονται οι Τατσόπουλος, Βουδούρης, Γιαταγάνα, Παραστρατίδης, Μακρή, Καπερνάρος και Τζάκρη. Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για θετική ψήφο υπάρχει για τους Νταβρή, Γιοβανόπουλο, Μελά, Κασαπίδη, Κουράκο και Αηδόνη.
Ερώτημα παραμένει η στάση της Μίκας Ιατρίδη, η οποία χθες το πρωί δήλωσε ότι θα ψηφίσει «με βάση το συμφέρον της χώρας» και ότι θα απολογηθεί μόνο στη συνείδησή της, αλλά και του Μάρκου Μπόλαρη. Από την άλλη, δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, προσανατολίζονται σε θετική ψήφο. Ο Βύρων Πολύδωρας θα πρέπει να υπολογίζεται στην… τρίτη ψηφοφορία, καθώς είχε δηλώσει ότι αν υπάρξουν 179, μπορεί ο ίδιος να αποτελέσει τον 180ό.

Από κει και πέρα, το βάρος πέφτει στους δώδεκα βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. και στους δέκα της ΔΗΜ.ΑΡ. Η Μαρία Κόλλια και ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε περίπτωση σοβαρού εθνικού ζητήματος. Η κ. Κόλλια ύστερα από λίγη ώρα αναίρεσε την στάση της αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη ρευστότητα στο εκλογικό σώμα.

Ελενα Σολωμού

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα