Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Αγγλίδα τουρίστρια ερωτεύτηκε αδεσποτάκι στη Ρόδο και το υιοθέτησε

Full in... γαβ!

«Ερωτας» με την πρώτη ματιά για μία τουρίστρια από την Αγγλία, όταν αντίκρισε ένα αδέσποτο σκυλάκι στη Ρόδο! Η γυναίκα όχι μόνο φρόντισε τον νέο της φίλο όσο έμεινε στο νησί, αλλά κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να τον υιοθετήσει και να τον πάρει μαζί της.

Ο Αρλο στο αυτοκίνητο της Μέισι στη Ρόδο

Ολα άρχισαν στα τέλη Απριλίου, όταν η Μέισι Τρούσκοτ έφτασε στη Ρόδο για στιγμές χαλάρωσης. Η ίδια αποφάσισε να πάει μία βόλτα στην πόλη, όταν αντίκρισε ένα σκυλάκι, που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Ο μικρός Αρλο την κοιτούσε με βουρκωμένα μάτια και η ίδια από την πρώτη στιγμή σκέφτηκε να τον υιοθετήσει. «Δεν γίνεται, πρέπει να σε πάρω σπίτι» είπε όταν τον είδε.

Ο αποχωρισμός

Αρχικά, φρόντισε τον μικρό σκυλάκο για το διάστημα που απολάμβανε τις διακοπές της στη Ρόδο, όμως η στιγμή που αποχωρισμού δεν αργούσε να έρθει. Η τουρίστρια τον άφησε πίσω με δάκρυα στα μάτια, όμως του υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει, με σκοπό να τον πάρει στο σπίτι της στην Αγγλία.

Η Μέισι και ο Αρλο ευτυχισμένοι

Ακολούθησαν δύσκολες ημέρες και η Μέισι Τρούσκοτ έπρεπε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, ώστε να καταφέρει να ξανασμίξει με τον τετράποδο φίλο της. Μάλιστα, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει έναν διαδικτυακό έρανο, μέσα από τον οποίο συγκέντρωσε σχεδόν 1.000 αγγλικές λίρες, ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει ο Αρλο στον τόπο της. Πράγματι, μέσα στον Μάιο, η επανασύνδεση για τη Μέισι και τον Αρλο έγινε πραγματικότητα κι έτσι ο μικρός σκύλος απολαμβάνει πλέον τη νέα του ζωή στο αγγλικό προάστιο. Η γυναίκα, φανερά ευτυχισμένη, απολαμβάνει την παρέα του νέου της συγκατοίκου, ο οποίος δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ στο πλευρό της.

Τις τελευταίες ημέρες η υιοθεσία του Αρλο κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με τις εικόνες στο TikTok να γίνονται viral. Η Μέισι ανέφερε πως θα κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια στο σκυλάκι της, που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα