Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Χαμένοι στη μετάφραση σε δικαστήριο στον Βόλο

Απίστευτο και όμως ελληνικό!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα εκτυλίχθηκαν σε δίκη για ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο, όπου ένας διερμηνέας μετέφραζε με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενα του θύματος, με σκοπό να αθωώσει τον κατηγορούμενο που ήταν στενός του φίλος.

Ο άνδρας μετέφερε όσα ήθελα από τα λεγόμενα της 34χρονης παθούσας και κυρίως όπως τα ήθελε, αφού στόχο είχε να αλλοιώσει τις κατηγορίες για τον 40χρονο κατηγορούμενο, όμως οι δικαστές αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ανέβαλαν τη διαδικασία για σήμερα.

Ολα άρχισαν την περασμένη Κυριακή 14 Ιουλίου, όταν η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της στο σπίτι τους, στο Νότιο Πήλιο. Η ίδια κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του και αμέσως μετά απευθύνθηκε στις Αρχές, υποβάλλοντας μήνυση. Λίγη ώρα αργότερα ο 40χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Τη Δευτέρα η 34χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με μώλωπες στα μάτια και φανερά καταβεβλημένη.

Οταν κλήθηκε να καταθέσει, προθυμοποιήθηκε να αναλάβει ρόλο διερμηνέα ένας φίλος του ζευγαριού που βρισκόταν στο ακροατήριο, ώστε να μεταφράζει από τα αλβανικά στα ελληνικά. Πράγματι, ο διερμηνέας μετέφερε τις ερωτήσεις της έδρας, όμως, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα έφερε έντονα τα σημάδια του ξυλοδαρμού και έδειχνε συνέχεια το πρόσωπό της, οι κινήσεις και ο τόνος της φωνής της έδειχναν να μη συμβαδίζουν με όσα μετέφραζε ο άνδρας.

«Μαλώσαμε όπως όλα τα ζευγάρια, δεν κατάλαβα πώς χτύπησα επάνω στη λογομαχία. Δεν μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο. Πήγα στην Αστυνομία πάνω στα νεύρα μου, για να τον τρομάξω, και έχω μετανιώσει, γιατί έχω τρία παιδιά και πρέπει να τα ζήσω» φέρεται ότι είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τον διερμηνέα, ωστόσο η έδρα υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Προσέξτε καλά, πρέπει να μας μεταφράσατε με ακρίβεια όσα λέει. Πείτε της πως αν λέει ψέματα, θα πάει και η ίδια κατηγορούμενη» είπε ο πρόεδρος απευθυνόμενος στον διερμηνέα, που ζητούσε εμμέσως να απαλλαγεί ο κατηγορούμενος φίλος του. «Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα» ήταν η πρόταση που σχεδόν ταυτόχρονα διατύπωσαν λίγο αργότερα η πρόεδρος και η εισαγγελέας, που ξεκάθαρα δήλωσαν πως δεν εμπιστεύονται τον διερμηνέα στην απόδοση της κατάθεσης της 34χρονης.

Τελικά η δίκη διακόπηκε κι αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα, Τετάρτη, με τον διορισμό διερμηνέα από το δικαστήριο, ώστε να πέσει άπλετο «φως» στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα