Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Oι Τούρκοι, τα νησιά μας και η Βανδή

«H ασέβεια μιας Ελληνίδας τραγουδίστριας προς τη σημαία μας»

Θέμα ελληνικών νησιών έθεσε εκ νέου ο Τούρκος πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσέλι, με αφορμή τη… Δέσποινα Βανδή.

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά στη γειτονική χώρα, όπου δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από την απόφαση της Ελληνίδας τραγουδίστριας να μην εμφανιστεί live σε εκδήλωση στο Τσεσμέ της Σμύρνης –την οποία διοργάνωνε το Τουρκικό Ιδρυμα Παιδείας (TEV)- επειδή στον χώρο της συναυλίας υπήρχαν πανό και αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε στο στόχαστρο και τον υπουργό Αμυνας της Ελλάδας Νίκο Δένδια μαζί με την Πόντια καλλιτέχνιδα. «H ασέβεια μιας Ελληνίδας τραγουδίστριας προς τη σημαία μας και προς την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ στο Τσεσμέ, όπως και η προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων στα νησιά που είναι υπό την κυριαρχία μας, ζορίζουν τα όριά μας και είναι παράδειγμα της λογικής του εισβολέα και της πρωτόγονης στάσης τους» ανέφερε απειλητικά ο Μπαχτσελί.

«Οι δηλώσεις του Ελληνα υπουργού Αμυνας Νίκου Δένδια είναι γεμάτες αγένεια, αλαζονεία και παραλήρημα. Η ειρηνευτική επιχείρηση της 20ής Ιουλίου τερμάτισε τις απόπειρες γενοκτονίας. Οι εχθροί των Τούρκων είναι ανήσυχοι και έχουν χάσει τον ύπνο τους» πρόσθεσε ο εθνικιστής Τούρκος πολιτικός και εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν. Υπενθυμίζεται πως η Δέσποινα Βανδή, μετά την αποχώρησή της από την εκδήλωση στο Τσεσμέ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν θα τραγουδούσε ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».