Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Διδυμότειχο: Κόλαση για 32χρονη που έγινε σκλάβα του σεξ από άντρα που γνώρισε στο facebook

Ο δράστης τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου προκειμένου να πάρει λίγο αέρα

Ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνούν όσα διαστροφικά βίωνε στο κορμί και στην ψυχή της μια 32χρονη γυναίκα από το Χρυσοχώρι της Καβάλας, που για έναν ολόκληρο μήνα είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ ένας διεστραμμένος άνδρας, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω facebook.

Το χτυπημενο χέρι της γυναίκας

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών από προηγούμενη σχέση της, υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση. Ο δράστης, που, παρά τις εκτενείς αναζητήσεις των διωκτικών Αρχών εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, κρατούσε «φυλακισμένη» την 32χρονη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί, ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο, προκειμένου να τη «συνετίζει» και να υποκύπτει στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο δράστης

«Καταρχάς, η γυναίκα είναι πολύ χτυπημένη σωματικά, στο κεφάλι, στον κορμό και στα άκρα. Φαίνεται πως ο δράστης τη χτυπούσε με μπουνιές, με κλοτσιές και αντικείμενα, και είχε πολλά αιματώματα και εκχυμώσεις» ανέφερε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Αποστολίδου, η ιατροδικαστής Υπηρεσίας Θράκης που εξέτασε την 32χρονη, και πρόσθεσε: «Την κρατούσε στο σπίτι για περισσότερο από τρεις εβδομάδες και τη βίαζε κατά φύση και παρά φύση. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μεταφερθεί σε δομή, καθώς ο δράστης ακόμα αναζητείται».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, η 32χρονη, που ζούσε με τα πέντε ανήλικα παιδιά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη πριν από μερικούς μήνες στο facebook και συνομιλούσαν. Ομως, πριν από περίπου έναν μήνα αποφάσισε να φύγει από την Καβάλα και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο, καθώς της είχε υποσχεθεί μια ονειρεμένη ζωή. Μόνο που δεν ήταν αυτός που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο, καθώς έκρυβε καλά τις πραγματικές του προθέσεις πίσω από το πληκτρολόγιο…

Το σπίτι-κολαστήριο στο Διδυμότειχο

Μόλις η γυναίκα έφτασε στην Καβάλα, την κλείδωσε στο σπίτι του, που μετατράπηκε σε κολαστήριο για την ίδια. Τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου προκειμένου να πάρει λίγο αέρα. Ετσι, προχθές, όταν ο 32χρονος δράστης αποφάσισε να βγάλει τη γυναίκα μια βόλτα, εκείνη με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει κατάφερε και ξέφυγε της προσοχής του. Πήγε σε καφετέρια και, απεγνωσμένη, ζήτησε από τους τους πελάτες να καλέσουν την Αστυνομία, όπως και έγινε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι μόλις είδαν τα σημάδια στο σώμα της τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου. Μετά την εξέταση η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών, ενώ φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή Panic Button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Ο δράστης, που είναι γνωστός στις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, κάνοντας συχνά αναρτήσεις με όπλα. «Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» αναφέρεται στα τουρκικά σε μια εικόνα που ανέβασε στο facebook, με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο. «Ευλογώ αυτόν που ήρθε να μου πάρει τη ζωή, αλλά τα συλλυπητήριά μου αν δεν μπορεί» γράφει η λεζάντα άλλης εικόνας που είχε ανεβάσει ο δράστης στο προφίλ του. Επίσης, τον Φεβρουάριο ο 35χρονος είχε απασχολήσει την Aστυνομία όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συνομήλικό του για προσωπικές διαφορές ερωτικού περιεχομένου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα