Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ποιους «καίει» η «καυτή» ατζέντα του call girl του 1%

Οσα λέει σε βιβλίο της

Πόρνη με πελάτες την οικονομική ελίτ του 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, που κρατάει στα χέρια του το 99% του πλούτου του πλανήτη, άνοιξε το στόμα της και αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς, όπως το «γλωσσάρι» της ηδονής για τους σεμνότυφους μεγιστάνες.

Στο βιβλίο «An Honest Woman» (Μια τίμια γυναίκα), που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ την Τρίτη, η Σάρλοτ Σέιν περιγράφει όσα βίωσε σε πολυτελή ξενοδοχεία ακόμη και στην Ουάσινγκτον, στα δέκα χρόνια που εργάστηκε ως συνοδός πολυτελείας. Σε αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσίευσε η «Wall Street Journal», η Σέιν αναφέρει ότι πάντα μετά το σεξ επί πληρωμή έστελνε μήνυμα στους πελάτες της για να τους ευχαριστήσει «για το υπέροχο απόγευμα».

Ενδεικτικά, αναφέρει ότι μια φορά είχε ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Ουάσινγκτον με έναν 54χρονο πλούσιο και ισχυρό δικηγόρο που αποκαλεί «Ρότζερ». Η Σέιν μπερδεύτηκε και πήγε στο ξενοδοχείο στις 9 το πρωί, αντί για τις 9 το βράδυ, όμως αυτό δεν κακοφάνηκε στον Ρότζερ. Αφού έκαναν σεξ στο δωμάτιό του, την «προσκάλεσε» ξανά και ξανά, μέχρι που άρχισε να την παρακαλάει για να συναντηθούν.

Παρόλο που οι μεγιστάνες της ελίτ χρησιμοποιούσαν συνεχώς τις υπηρεσίες της, ντρέπονταν να πουν με το όνομά τους όλα όσα ήθελαν να κάνουν μαζί της. Ετσι, η Σέιν δημιούργησε το δικό της «γλωσσάρι» από συνθηματικές λέξεις, για να βγάλουν άκρη. Για παράδειγμα, όταν ο πελάτης έλεγε ότι είναι «ιντριγκαρισμένος» σήμαινε ότι ήταν «καυ@@@@νος», ενώ αν της ζητούσε «επίσκεψη» ή «να περάσουν χρόνο μαζί» σήμαινε ότι ήθελε «σεξ» και αν της συστηνόταν ως «φίλος» ήταν τακτικός πελάτης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.