Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Με άγριες διαθέσεις έρχεται η κακοκαιρία με το όνομα «Ατένα»

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας, με το όνομα «Ατένα», με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, επισημαίνοντας τις περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο.

«Το βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργήθηκε στη δυτική Μεσόγειο προκαλεί την κακοκαιρία “Aτένα” στην κεντρική Μεσόγειο και κινείται ανατολικά» αναφέρει αρχικά η ΕΜΥ και συνεχίζει: «Το σύστημα αυτό προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (9/9/24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11/9/24), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους».

Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από σήμερα το βράδυ μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης στα νησιά του Ιονίου, στην Ηπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Παρόμοια φαινόμενα θα πλήξουν από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης μέχρι αργά το απόγευμα τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες, και τέλος από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Χ και ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς, κοινοποιώντας το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Από την πλευρά του, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας έκανε λόγο για πολικό αεροχείμαρρο, που κατηφορίζει και φέρνει πρωτοβρόχια. «Με φθινοπωρινές συνθήκες αναμένεται να κυλήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, και μάλιστα δύο φορές. Το πρώτο βροχοφόρο σύστημα προβλέπεται να μας επηρεάσει σήμερα και το δεύτερο Πέμπτη βράδυ – Σάββατο. Και τα δύο συστήματα θα προκαλέσουν κακοκαιρία στη γειτονική μας Ιταλία και την κεντρική Ευρώπη» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Και στις δύο περιπτώσεις θα επηρεαστούν με αρκετές βροχές η δυτική και βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 4-6 βαθμούς».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα