Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαθητής γυμνασίου έστειλε στο νοσοκομείο 14χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί μία εβδομάδα μαθημάτων για τη νέα σχολική χρονιά, ένα νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε εφήβους καταγράφηκε, καταδεικνύοντας με τον χειρότερο τρόπο τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο.

Πρωταγωνιστές ήταν αυτή τη φορά δύο μαθητές από γυμνάσιο της Πάτρας, που πιάστηκαν στα χέρια, λίγο μετά το τελευταίο κουδούνι για το σχόλασμα. Ολα ξεκίνησαν για τα μάτια μιας κοπέλας, και σύντομα ένας 12χρονος, που κάνει μαθήματα πυγμαχίας σε σύλλογο της Πάτρας, άρχισε να ανταλλάσσει γροθιές με έναν 14χρονο! Ενδεικτικό της αγριότητας με την οποία επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον είναι το γεγονός ότι ο 14χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε μώλωπες και εμφανή σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Το πιο εξωφρενικό, δε, είναι το γεγονός ότι το επεισόδιο έχει καταγραφεί από κάμερα κινητού, δεδομένου ότι ο τσακωμός των δύο ανηλίκων εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων συμμαθητών τους, οι οποίοι, αντί να παρέμβουν για να τους χωρίσουν, αρκέστηκαν στο να βιντεοσκοπούν τον ξυλοδαρμό, πιθανότατα για να κάνουν αργότερα σχετικές αναρτήσεις στα social media, μια πρακτική που ακολουθούν συχνά οι μαθητές το τελευταίο διάστημα. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο ξυλοδαρμός ανάμεσα στους δύο ανηλίκους, καθώς ο ένας εκ των δύο μαθητών δίνει συνεχείς γροθιές στον άλλον μπροστά στους συμμαθητές τους, που παρακολουθούν αμέτοχοι κι αρκούνται στο να καταγράφουν το βίαιο περιστατικό.

Την ίδια ημέρα, ο πατέρας του 14χρονου μαθητή υπέβαλε μήνυση, με συνέπεια να προσαχθούν τόσο ο 12χρονος όσο και οι γονείς του. Δήλωσε μάλιστα στις Αρχές ότι η κοπέλα του μικρότερου αγοριού τον χώρισε και στη συνέχεια έκανε σχέση με τον γιο του, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η αφορμή για τον ξυλοδαρμό!

Το νέο αυτό περιστατικό εγείρει προβληματισμό και ερωτήματα, καθώς τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας όχι μόνο αυξάνονται συνεχώς, αλλά μαθητές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους, και μάλιστα να βιντεοσκοπούν θύματα ξυλοδαρμών, παρά την απαγόρευση που τέθηκε σε ισχύ από το υπουργείο Παιδείας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα