Για «κερασάκι» έβαλε «διαμάντι»

Ελαμψε ο Αδαμάντιος Χουχούμης- Ο ΠΑΟ 2-0 την Κερκυρα

Με ένα πλατύ χαμόγελο αποχώρησαν από τη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού, βλέποντας την ομάδα τους να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά (2-0 την Κέρκυρα) και τον Αδαμάντιο Χουχούμη να «ζωγραφίζει», σφραγίζοντας την πολύ καλή του απόδοση με ένα θαυμάσιο γκολ (88′). Καλύτεροι, οι «πράσινοι» ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Στο 7′ η Κέρκυρα είχε ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος, ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, αστόχησε. Στο 25′ ο Σέτκους απέκρουσε σε κεφαλιά του Δώνη, ενώ στο δίλεπτο 35′-36′ οι «πράσινοι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, την πρώτη με τον Δώνη, που, ανενόχλητος, δεν μπόρεσε να σκοράρει, και, τη δεύτερη, με τον Ντίνα, ο οποίος, αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους του, πλάσαρε χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Στην εκπνοή

Ελάχιστα πριν από το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Πράνιτς, η μπάλα βρήκε στον Καρέλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Στιλ έδιωξε εντυπωσιακά σε πλασέ του Κόντου στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Παναθηναϊκό να «απαντά» με συνεχόμενες ευκαιρίες (σε μια από αυτές η μπάλα αποκρούστηκε από την οριζόντια δοκό μετά από σέντρα σουτ του Χουχούμη, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση).

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την υπεροχή, χωρίς, όμως, να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι «Φαίακες» απείλησαν σε αντεπίθεση στο 80′, μέχρι να κλείσει το σκορ ο Χουχούμης με εντυπωσιακό σουτ στο 85ο λεπτό.
Ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη στους Χαβίτο, Πέτριτς, Μπούρμπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Ζέκα, Ντίνας (82′ Μπούι), Καρέλης (65′ Λαγός), Πράνιτς (88′ Κλωναρίδης), Πέτριτς.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46′ Κόντος), Ναγιάρ (76′ Σάντσες), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53′ Κρητικός), Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ζορντάο.

*Με μικρή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», με τον Γιάννη Αλαφούζο να υπερασπίζεται το ρόστερ της ομάδας και να δηλώνει για τα οικονομικά: «ανθρωποι οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα βοηθούσαν, δεν το κάνουν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπει στην ΠΑΕ 15.000.000 ευρώ και τα λεφτά έχουν πάει για να καλύψουν παλαιότερα χρέη». Ο κ. Αλαφούζος αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ είναι η off shore «Sortivo», δικών του συμφερόντων, τονίζοντας ότι θα μεταβιβάσει τις μετοχές της στη «Συμμαχία» μόλις η ΠΑΕ εξυγιανθεί.

Βαγγέλης Μελέκογλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με τη Στεφανίδου

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» εξομολογήθηκε γιατί δεν έχει επαφές πλέον με την Τατιάνα Στεφανίδου.