Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Φιλιά για Σπανού και Αποστολάκη

Αν ο έρωτας περνάει όντως από το στομάχι, τότε είναι σίγουρο πως η Ελισάβετ Σπανού βρήκε τον καλύτερο σύντροφο…

Αν ο έρωτας περνάει όντως από το στομάχι, τότε είναι σίγουρο πως η Ελισάβετ Σπανού βρήκε τον καλύτερο σύντροφο. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της για τον ωραίο σεφ Γιάννη Αποστολάκη. Το ζευγάρι εθεάθη σε στιγμές κεφιού στο νυχτερινό κέντρο Teatro και ο φωτογραφικός φακός «αιχμαλώτισε» τα παθιασμένα, ερωτικά φιλιά του.

Η Ελισάβετ και ο Γιάννης ήρθαν πιο κοντά την περασμένη άνοιξη, όταν συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του σόου «Just the 2 of us». Εκείνη είχε αναλάβει τότε να τον εκπαιδεύσει στο τραγούδι και οι δυο μαζί έκαναν ζωντανές εμφανίσεις ως διαγωνιζόμενο ζευγάρι. Και μπορεί η κοινή πορεία τους στο σόου να αποδείχτηκε πολύ σύντομη, αφού το κοινό τούς έδειξε την πόρτα της εξόδου από τα πρώτα live, ωστόσο η κοινή πορεία τους σε προσωπικό επίπεδο συνεχίστηκε και καλά κρατεί έως σήμερα.

Οι φήμες για το ειδύλλιό τους κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την αποχώρησή τους από την εκπομπή του Mega, αλλά τόσο ο αντίπαλος του Ακη Πετρετζίκη στον τελικό του πρώτου «Master Chef» όσο και η τραγουδίστρια που δοκίμασε φέτος τις δυνάμεις της και στο «Dancing with the stars» φρόντιζαν να τις διαψεύδουν κατηγορηματικά. Φαίνεται ήταν αρχή και δεν ήθελαν να τους… ματιάσουν.
Η αλήθεια για τη σχέση τους αποκαλύφθηκε τελικά τον περασμένο Αύγουστο, όταν τους πέτυχαν οι παπαράτσι να κάνουν μαζί διακοπές στα Κουφονήσια. Και τώρα, μερικούς μήνες αργότερα, ήρθαν και τα πρώτα δημόσια φιλιά τους για να δείξουν ότι ο έρωτας όχι μόνο έχει διάρκεια, αλλά παραμένει παθιασμένος.

Ηλίας Μαραβέγιας

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα