Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

«Πάρε έως και 10 μόρια παρακολουθώντας το πρόγραμμα Κυβερνοεκφοβισμός και Διαδικτυακή Παραβατικότητα Ανηλίκων»

Γρήγορες ερωτήσεις!

  • Είσαι απόφοιτος ΑΕΙ-ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, και επιθυμείς να αποκτήσεις εξειδίκευση σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, κυβερνοεκφοβισμού και της διαδικτυακής παραβατικότητας των ανηλίκων;
  • Είσαι εκπαιδευτικός ή υποψήφιος εκπαιδευτικός όλων των ειδικοτήτων, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), σε Εκπαιδευτές ή Υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων και Εκπαιδευτές/ Υποψήφιους Εκπαιδευτές  ΣΔΕ, σε Στελέχη δομών μη τυπικής ή/και τυπικής εκπαίδευσης;
  • Είσαι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και θέλεις να αποκτήσεις βασικές γνώσεις σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, κυβερνοεκφοβισμού και της διαδικτυακής παραβατικότητας των ανηλίκων.
  • Έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις του στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, του κυβερνοεκφοβισμού και της διαδικτυακής παραβατικότητας των ανηλίκων;
  • Θέλεις να πάρεις 16 ECTS & έως και 10 μόρια;
  • Θέλεις και οικονομικές προσφορές; 

Τότε καλώς ήρθες στην μεγάλη εκπαιδευτική ομάδα της Bright Acadamy!

Με τιμές Black Friday!

  • Ειδική προσφορά BLACK FRIDAY 150 € για άμεση εγγραφή και προκαταβολή 30 €, ενώ το υπόλοιπο μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις.

Η Bright Academy σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών δημιούργησε το μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «Κυβερνοεκφοβισμός και Διαδικτυακή Παραβατικότητα Ανηλίκων: Ο Ρόλος της Σχολικής Κοινότητας». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκαπέντε (15) θεματικές ενότητες (Θ.Ε.) στις οποίες αναπτύσσεται το περιεχόμενο του προγράμματος σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, κυβερνοεκφοβισμού και διαδικτυακής παραβατικότητας ανηλίκων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με θέματα ψηφιακής ασφάλειας εστιάζοντας σε στρατηγικές αντιμετώπισης του κυβερνοεκφοβισμού και διαδικτυακής παραβατικότητας ανηλίκων. Το πρόγραμμα στόχο έχει να παράσχει απαραίτητα εφόδια για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων κυβερνοεγκλήματος, όπως του κυβερνοεκφοβισμού και της διαδικτυακής παραβατικότητας ανηλίκων, σε εκπαιδευτικούς αλλά και σε άτομα τα οποία επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές, μέσα από την απόκτηση γνώσεων και την καλλιέργεια δεξιοτήτων σε τομείς της ψηφιακής ασφάλειας.

Με συνέπεια και κύρος!

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Ανθή Καρατράντου, Φυσικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ιατρική Φυσική, Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην ‘Πληροφορική στην Εκπαίδευση’ και Πιστοποιητικού Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης στην Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη γνώση να αναλύουν βασικές έννοιες σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και την Ψηφιακή Ασφάλεια, να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους του Διαδικτύου και να αναγνωρίζουν κανόνες και συμπεριφορές ορθής διαδικτυακής συμπεριφοράς, καθώς και να ορίζουν τη Ψηφιακή Πολιτειότητα (Digital Citizenship)και να κατανοούν τη σύνδεση της με την Ψηφιακή Ασφάλεια. Επιπλέον θα μπορούν να αναγνωρίζουν φαινόμενα Διαδικτυακού Εκφοβισμού και τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής του, καθώς και να αντιλαμβάνονται τον ρόλο της Σχολικής Κοινότητας και της συνεργασίας των μελών της στη Ψηφιακή Ασφάλεια των μαθητών. 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα