Εκτέλεση του «Ηρακλή» στους Θρακομακεδόνες με… άρωμα Greek Μafia

H Greek Mafia παρήγγειλε την εκτέλεση του 47χρονου «Ηρακλή»

H Greek Mafia παρήγγειλε την εκτέλεση του 47χρονου «Ηρακλή» από το χωριό Μεσοπόταμος της νότιας Αλβανίας, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στους Θρακομακεδόνες. Από τις φονικές σφαίρες έπεσε βαριά τραυματισμένος ο «Εντυ, ο Αλβανός», άρτι αφιχθείς από την εξωτική «κρύπτη» το Ντουμπάι. Η φονική ενέδρα στήθηκε στις 1.30 μ.μ. έξω από κατάστημα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κομοτηνής.

Οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ εναντίον των θυμάτων και μάλιστα ο άνδρας που έπεσε νεκρός δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Ο νεκρός, που διέθετε ελληνική ταυτότητα, ήταν ιδιοκτήτης μπαρ στο Περιστέρι, ο οποίος όμως εμφανίζεται τα καλοκαίρια να κάνει ενοικιάσεις οχημάτων σε νησιά. Στο νησί φέρεται ότι είχε συνεργαστεί και με τον 44χρονο «Εντυ». Ο 47χρονος ανήκε στην ομάδα «μπράβων» του «νονού» της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη ή «Σαμπρέλα» που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο Polo που είχε κλαπεί τα ξημερώματα στην Αθήνα ως μέσο μεταφοράς για το συμβόλαιο θανάτου.

Οι δύο δράστες πλησίασαν πεζοί τα θύματά τους και ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα. Τόσο ο άνδρας που έπεσε νεκρός όσο και ο τραυματίας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έχουν δεχτεί σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι. Ο νεκρός άνδρας, αλβανικής καταγωγής, που είχε ελληνική ταυτότητα από το 2009, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας. O «Ηρακλής» θεωρείται από τις Αρχές άνθρωπος για όλες τις δουλειές του Μανώλη Καραγιάννη. Ο τελευταίος δολοφονήθηκε παραδειγματικά ένα πρωινό τον Ιούνιο του 2018 με περίπου 60 σφαίρες στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Επεσε νεκρός την ώρα που βγήκε στον δρόμο από το διαμέρισμα της ερωμένης του, όπου είχε διανυκτέρευση.

Ο 45χρονος «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας» ήταν ένας εκ των οποίων είχε σκάψει τον λάκκο του «νονού των νονών» Βασίλη Στεφανάκου. Ομως, η αντίστροφη μέτρηση για τον 45χρονο ήρθε όταν αποκαλύφθηκε πως είχε άμεση σχέση με τη δολοφονία του απόστρατου ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου. Ο 57χρονος βλήθηκε την ώρα που έβγαινε από την ταβέρνα Κρητικός στην Παλλήνη και κατευθυνόταν μόνος του προς το υπαίθριο πάρκινγκ. Μέχρι τότε ήταν ο «κεντρικός τραπεζίτης της νύχτας» με ταμία τον Δημήτρη Μάλαμα, που στη συνέχεια δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.