Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο ξενοδοχείου για την 65χρονη που διατηρούσε σχέση με τον Γιάννη Βλαστάρη

Στο κενό σύντροφος στελέχους του Μαξίμου

«Μούδιασμα» στην κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι η σύντροφος κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους έκανε χθες το μεσημέρι «βουτιά» στο κενό, από τον 7ο όροφο, με συνέπεια να υποκύψει λίγο αργότερα στα βαρύτατα τραύματά της. Πρόκειται για τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σοβαρή σχέση τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βλαστάρης, δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Βλαστάρης

Οπως έγινε γνωστό, η 65χρονη έκανε «βουτιά» θανάτου από το μπαλκόνι ξενοδοχείου επί της οδού Μιχαλακοπούλου λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, την ώρα που ο λογογράφος του πρωθυπουργού βρισκόταν μαζί με βουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με γιατρούς και νοσηλευτές να δίνουν τεράστια μάχη για να την κρατήσουν ζωντανή. Η κατάστασή της είχε χαρακτηριστεί από την αρχή κρίσιμη, αφού, παρά το γεγονός ότι την πτώση της είχε ανακόψει ένα δέντρο, είχε τραυματιστεί σε ολόκληρο το σώμα. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς της ανθρώπους.

Εκτοτε από τις Αρχές άρχισε έρευνα, με σκοπό να διακριβωθούν τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος, με τους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου της αυτοκτονίας. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνουν μαρτυρίες από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της προκειμένου να διαπιστώσουν αν την απασχολούσε κάτι, ενώ συγκεντρώνουν και στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής ιστορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, η 65χρονη έδινε τον δικό της σιωπηρό αγώνα με βαριά κατάθλιψη, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, το ζευγάρι έμενε τις τελευταίες δέκα ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με σκοπό να είναι κοντά στο θεραπευτήριο. Σε κάθε περίπτωση, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού θεωρείται από τις Αρχές πρόσωπο-κλειδί, καθώς με τη μαρτυρία του θα ρίξει φως στην υπόθεση-θρίλερ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα