Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Δράκος στα Εξάρχεια – Φόβος και τρόμος στην περιοχή ο Παλαιστίνιος που τραυμάτισε σοβαρά 29χρονη

Γυναίκες έχουν καταγγείλει τη δράση του άνδρα, ο οποίος, αν και είχε συλληφθεί τον Ιούνιο, αφέθηκε ελεύθερος

Ανενόχλητος κυκλοφορούσε επί μήνες ο επικίνδυνος Παλαιστίνιος που ήταν φόβος και τρόμος για γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων. Αν και αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον περασμένο Ιούνιο τον 33χρονο για απόπειρα βιασμού γυναίκας στα Εξάρχεια, η Δικαιοσύνη τον είχε αφήσει ελεύθερο, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να σκορπά τον φόβο και τον τρόμο σε ανυποψίαστες γυναίκες, με αποκορύφωμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 29χρονης που δεν υπέκυψε την περασμένη Παρασκευή στις ορέξεις του.

Η μπροσούρα με το πρόσωπο του Mohamed

Εδώ και μήνες γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων είχαν καταγγείλει τη δράση του «δράκου», αλλά οι δικαστικές Αρχές τον παρέπεμψαν για πλημμέλημα με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Το κακό δεν άργησε να συμβεί στις 3 μετά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Παλαιστίνιος επιτέθηκε σε 29χρονη γυναίκα με σιδερένιο λοστάρι στην οδό Καλλιδρομίου. Η βόλτα της κοπέλας με τον σκύλο της εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο 33χρονος τη χτύπησε αλύπητα με δύναμη πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτύπημα στο μάτι. Η κοπέλα φώναξε «βοήθεια» και στο σημείο έσπευσαν περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής, που κυνήγησαν τον Παλαιστίνιο, ενώ ενημέρωσαν τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί.

«Ακούσαμε “βοήθεια, βοήθεια”, βγήκαμε έξω. Η κοπέλα ήταν με αίματα στο πρόσωπο και έδειχνε προς την κατεύθυνσή του και μας είπε “αυτός είναι”» διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη περίπου μία ώρα μετά την επίθεση στην οδό Πατησίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου οδηγήθηκε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς στις 12 Ιουνίου 2024 είχε επιτεθεί σε άλλη γυναίκα στην ίδια περιοχή, στην οδό Στουρνάρη. Τότε, την είχε πιάσει από τον ώμο και την είχε σύρει σε εσοχή εισόδου παρακείμενης πολυκατοικίας, θωπεύοντάς την στο στήθος, στη μέση και την πλάτη της. Η παθούσα αντέδρασε καλώντας σε βοήθεια διερχόμενους πολίτες, και αυτός τράπηκε σε φυγή.

Ο Παλαιστίνιος με το λοστάρι λίγο μετά την επίθεση

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι δικαστικές Αρχές τον άφησαν ελεύθερο την επόμενη ημέρα από την αυτόφωρη σύλληψή του, διότι η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι πλημμέλημα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος. Οταν, έπειτα από μήνες, καταδικάστηκε, η ποινή ήταν με αναστολή, και έτσι συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αν και δεν έχει μόνιμο τόπο διαμονής και κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζοντας να σκορπάει τον τρόμο.

Για τον λόγο αυτόν, μέλη γυναικείων οργανώσεων είχαν ποστάρει στα social media τη φωτογραφία του, ζητώντας την προσοχή των περαστικών. Επίσης, κάτοικοι είχαν εκτυπώσει μπροσούρα με το πρόσωπο του αυτοσυστηνόμενου ως Mohamed, ενημερώνοντας για τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών. «Προσοχή! Ο άνδρας αυτός πραγματοποιεί συστηματικά επιθέσεις σε γυναίκες. Ηδη έχει γίνει μία μήνυση σε βάρος του και δύο καταγγελίες, ωστόσο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στα Εξάρχεια» ανέφεραν στη σχετική ανακοίνωση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα