Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, που άντεξαν ο ένας τον άλλο για δύο χρόνια, τα βρήκαν εξωδικαστικά

Διαζύγιο χωρίς αίμα

Παρόλο που δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το πολυαναμενόμενο διαζύγιο του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ βγαίνει «αναίμακτα», και μάλιστα με ταχύτητα αστραπής.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μόλις πέντε μήνες μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση του χωρισμού του, το πρώην ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για μόλις δύο χρόνια, τα βρήκε εξωδικαστικά, καταλήγοντας σε συμφωνία για την έκδοση του διαζυγίου του, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί επισήμως στις 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Αν και έπρεπε να χωρίσουν περιουσιακά στοιχεία ύψους 530.000.000 ευρώ, χωρίς την ύπαρξη προγαμιαίου συμβολαίου, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά σε πρόσφατη συνάντησή τους για να τα βρουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καθένας θα κρατήσει την περιουσία που είχε πριν από τον γάμο το 2022, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε με δικά του χρήματα κατά τον γάμο.

Κύκλοι του πρώην ζευγαριού εκτιμούσαν ότι το δυσκολότερο θα ήταν να βρουν τρόπο να μοιράσουν την έπαυλη που αγόρασαν αντί 58.600.000 ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες μετά τον γάμο τους. Τα πράγματα έγιναν πιο πολύπλοκα, όταν οι προσπάθειές τους να την πουλήσουν για να μοιραστούν το ποσό απέτυχαν. Ωστόσο, το ΤΜΖ αναφέρει ότι τελικά βρήκαν λύση και σε αυτό το πρόβλημα, αν και οι όροι στη συμφωνία του διαζυγίου για την έπαυλη θα παραμείνουν μυστικοί.

Μετά τη συμφωνία, η Λόπεζ παραμένει η πλουσιότερη από τους δύο σταρ του Χόλιγουντ, καθώς η περιουσία της εκτιμάται σε 385.000.000 ευρώ, ενώ του Αφλεκ υπολογίζεται σε 145.000.000 ευρώ. Για τη Λόπεζ πρόκειται για το τέταρτο διαζύγιό της, ενώ για τον Αφλεκ είναι το δεύτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα