Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από τις πόρτες του Παγκόσμιου Oικονομικού Φόρουμ στο γνωστό ελβετικό θέρετρο

To Νταβός του... πλούτου και των συνοδών του σεξ

Ροδάνι πάει η γλώσσα των βαθύπλουτων και πανίσχυρων ανδρών, που μαζεύτηκαν αυτές τις ημέρες στο Νταβός της Ελβετίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αφού έχουν πληρώσει αδρά για να κάνουν σεξ με τη συνοδό πολυτελείας Σαλομέ Μπάλθους. Η 40χρονη δεν δίστασε να τους «δώσει» κανονικά και να αποκαλύψει τα σημεία και τέρατα που της εξομολογήθηκαν για το θέμα που τους απασχολεί μακριά από τις κάμερες.

Η Γερμανίδα φιλόλογος, που έχει και δικό της πρακτορείο συνοδών πολυτελείας, δήλωσε στην «Daily Mail» ότι επιλέγει η ίδια τους «σούπερ πλούσιους» πελάτες της στο Νταβός. Κάνει σεξ με πλούσιους και ισχυρούς των επιχειρήσεων και της πολιτικής σε πολυτελές ξενοδοχείο, και όποιος θέλει να περάσει ένα διήμερο μαζί της πρέπει να πληρώσει περίπου 6.000 ευρώ, ενώ για ένα δίωρο η ταρίφα είναι στα 1.000 ευρώ. Η γλώσσα των περισσότερων πελατών της λύνεται συνήθως όταν είναι γυμνοί στο τζακούζι, αλλά και στο μπαρ ή στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου κατεβάζουν το ένα ποτό μετά το άλλο δίπλα της.

Ολοι τους θεωρούν δεδομένο ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί από την κλιματική αλλαγή, καθώς πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, και αντιμετωπίζουν το σκοτεινό μέλλον με εξοργιστική κυνικότητα. Η Μπάλθους υποστήριξε ότι μια κατηγορία «σούπερ πλουσίων» στο Νταβός πιστεύει ότι η καταστροφή δεν θα αγγίξει τους ίδιους. Οπως της λένε, πιστεύουν ότι «όσοι ζουν στον Τρίτο Κόσμο θα πεθάνουν, αλλά εμείς που ζούμε στον Βορρά θα είμαστε καλά». Το μόνο που τους νοιάζει είναι, μέχρι τότε, να κρατήσουν κρυφό από τον κόσμο ότι ο «Αρμαγεδδώνας» της κλιματικής κρίσης είναι αναπόφευκτος, ώστε μετά την καταστροφή να μπορούν να πουν «δεν γνωρίζαμε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν τόσο άσχημα» και να τη γλιτώσουν από την οργή του κόσμου.

Από την άλλη, υπάρχει μια δεύτερη κατηγορία των πελατών της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που ουσιαστικά έχουν τη λογική «ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε». Είναι μέλη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που θεωρούν ότι από την καταστροφή εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής δεν θα γλιτώσουν ούτε οι ίδιοι, οπότε το μόνο που τους νοιάζει είναι να διασκεδάζουν. Για αυτό «τρώνε» τα εκατομμύριά τους σε ακριβές πόρνες πολυτελείας, όπως αυτή, και ξεσαλώνουν, ακολουθώντας τη λογική «μετά από εμάς, το χάος».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα